Katarzyna, a co się stało? Kolka, czy coś odreagowuje? Helenka zasypia ok.21, choć już w sumie śpi...myślałam, ze na chwilkę jak zwykle, ale już blisko 9 a ona się nie budzi...no nic, trzeba jednak ją wybudzić, choćby na karmienie...dziś wypiła tylko 500 ml...to karmienie co 3h nam nie wychodzi...mniej wtedy pije w sumie w ciągu dnia :-(W ogóle ostatnio jak nie chce jeść, to na widok butelki płacze...szok! Wasze też tak mają?
reklama
my też od poczatku codziennie podajemy 1 kroplę vit D-Devikap i Cebion multi w którym też jest vit.D- 2 krople.Oczywiście wg.,wskazań lekarza.Ja mimo, że karmie modyfikowanym to podaje witaminę D codziennie, bo tak mi powiedział pediatra, widzę, że jak zwykle są różne teorie
Hefi a tobie pediatra powiedział, ze można sporadycznie, czy sama tak zdecydowałaś?
Kasiula1982
Fanka BB :)
nic się raczej nie stało, oderagowac nie miał czego raczej, nie wiem sama, dopiero na koniec kąpieli się uspokoił, ale zanim sie wyciszył to z 5 razy beknął sobie, to pewnie przez brzuszek było, teraz zasypia w swoim łóżeczkuKatarzyna, a co się stało? Kolka, czy coś odreagowuje? Helenka zasypia ok.21, choć już w sumie śpi...myślałam, ze na chwilkę jak zwykle, ale już blisko 9 a ona się nie budzi...no nic, trzeba jednak ją wybudzić, choćby na karmienie...dziś wypiła tylko 500 ml...to karmienie co 3h nam nie wychodzi...mniej wtedy pije w sumie w ciągu dnia :-(W ogóle ostatnio jak nie chce jeść, to na widok butelki płacze...szok! Wasze też tak mają?
gosiagro-tobie to dobrze moja właśnie się wyspała i się głupkowato uśmiecha pewnie sobie myśli nie ma tak dobrze matka troche ponosiszi dopiero około10 usne na noc
już ma taki ustalony rytm, ze tatuś kapie o 19, potem jedzonko i o 20 już śpi przynajmniej wieczory są dla nas:-)
koriander
Nie rozumiem o co ci chodzi przeciez Lila wczoraj skonczyla 3 miesiace, pod koniec wrzesnia skonczy 4mcCzemu? Wydaje mi się że K podajemy do skończenia 3 miesiąca życia...czyli powinnaś jeszcze miesiąc
Z ulotki:
Preparat należy podawać do ukończenia 3 miesiąca życia dziecka. 1 opakowanie wystarcza na miesiąc stosowania.
U nas tez juz spanko, o jak cicho i przyjemnie w domu:-)
agast22
U nas podobnie tylko stara wyga do 21.30 bajki ogląda ;/już ma taki ustalony rytm, ze tatuś kapie o 19, potem jedzonko i o 20 już śpi przynajmniej wieczory są dla nas:-)
A ja już się tu z 15 razy logowałam i co chwilę jak tylko chciałam napisać coś to było Igowe łeeeeeeeeeee, moja mała nie umie płakać, ona wrzeszczy
Co do nocnego ubranka to Iga śpi w kaftaniku i półśpiochach, albo w pajacyku do tego kołderka,łapki jej chowam pod kołderkę, ale i tak zawsze wyjmie i ma zimne
Ja podaję vit k+d w kapsułkach
Co do nocnego ubranka to Iga śpi w kaftaniku i półśpiochach, albo w pajacyku do tego kołderka,łapki jej chowam pod kołderkę, ale i tak zawsze wyjmie i ma zimne
Ja podaję vit k+d w kapsułkach
reklama
Milka26
paula mam nadzieje ze j nigdy nic takiego przez moje okno nie zobacze tym bardziej ze u nas wieje zawsze najmocniej a do tego mieszkam na 9 pietrze
Nadinka milego swietowania
Koriander uwazaj na pieluchy ) Ercio takim pelzaniem sie rozebral )
Kasiulka witamine D ok 2 lat odpuszczac mozna u starszych dzieci tzn ok roku w okresie letnim
Ewa slicznie
lena udalo Ci sie odciagnac meczko na weselicho , a wogole kogo zatrudnilas jako opiekunke bo domyslam sie ze najblizsza rodzina bedzie akurat tancowac
U nas podobnie jak u Was tylko drzemki i kiepskie zasypianie nawet wieczorem a zawsze szlo poprostu idealnie potrafil godzine grzecznie sam do siebie gadac zanim zasnal. Ja biore sie dzis za odciaganie mleka na piatek ciekawe jak mi pojdzie chce zabez[pieczyc malego na czas fryzjera bo z farbowaniem moze wyjsc z 3 godz a jak nie bedzie pogody to tego czasu akurat nie przespi i bedzie glodny
Nadinka milego swietowania
Koriander uwazaj na pieluchy ) Ercio takim pelzaniem sie rozebral )
Kasiulka witamine D ok 2 lat odpuszczac mozna u starszych dzieci tzn ok roku w okresie letnim
Ewa slicznie
lena udalo Ci sie odciagnac meczko na weselicho , a wogole kogo zatrudnilas jako opiekunke bo domyslam sie ze najblizsza rodzina bedzie akurat tancowac
U nas podobnie jak u Was tylko drzemki i kiepskie zasypianie nawet wieczorem a zawsze szlo poprostu idealnie potrafil godzine grzecznie sam do siebie gadac zanim zasnal. Ja biore sie dzis za odciaganie mleka na piatek ciekawe jak mi pojdzie chce zabez[pieczyc malego na czas fryzjera bo z farbowaniem moze wyjsc z 3 godz a jak nie bedzie pogody to tego czasu akurat nie przespi i bedzie glodny