reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja mimo, że karmie modyfikowanym to podaje witaminę D codziennie, bo tak mi powiedział pediatra, widzę, że jak zwykle są różne teorie:confused:
Hefi a tobie pediatra powiedział, ze można sporadycznie, czy sama tak zdecydowałaś?

Ja czytałam że jak podaje się mm w której jest Vit D to już nie podaje jej się dodatkowo

reklama
gosiagro, hefi- to jeszcze zalezy od tego jakiej wielkosci dziecko ma ciemię. jagoda ma duze i pediatra kazala dawac witD mimo ze dokarmiam ją mlekiem modyfikowanym.

zyrafko- nie jestem klementinką :) ale tez czasem pieke ten sernik i uzywam takiego sera w wiaderku firmy president.

hej!

Niedawno pisałyście że Wasze Skarby znów zaczęły się budzić w nocy. Moja niestety drógą noc budzi się strasznie głodna co 3godz., kurczę nie wysypiam się. Mam nadzieję że jej to minie.

lena - zagłosowane, Gaja słodziutka:)

anecznik - nie zazdroszczę, pamiętam jeszcze jak ja się męczyłam ze swoim

ewela - podziel się tą pogodą

paula - fotki świetne, strach pomyśleć co by było gdyby dotarły na ziemię.

perfekta - gajerek i bukiet bardzo ładne. Ja miałam różę we włosach

Nadika - wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Męża z okazji rocznicy!!!

Karoli mimo że tylko je nutramigen vit. D podajemy co drugi dzień kapsułkę - zalecenie pediatry.
Karolcia w domu śpi w bawełnianym pajacu i przykrywamy ją kocykiem polarkowym, mamy 23 stopnie w mieszkaniu.

Ostatnia edycja:
ewa-moja też od 2 nocy budzi się częściej i też niewyspana jestem a tak już dobrze spała
Co do wit d to lekarz ocenia czy dawać czy nie wit k kazała mi odstawić jak mała miała6tyg

A no i bylam dzisiaj na zakupach. kupilam Hani sukienke z Hello Kitty w H&M, Jagodzie czapke na zime tez z Kitty :), pieluchy z promocji wyrwałam, a dla siebie nic... Mimo ze kase mialam bo dostalam na urodziny. Jakos chodze po tych sklepach i mam wrazenie ze juz wszystko mam albo ze miałam jakis czas temu.. Jakas ta moda bez polotu, hehe

63.jpg70.jpg

reklama
Kurcze to może rzeczywiście będę podawać jej vitD codziennie a do lekarza idziemy 9.09 na szczepienie to się wtedy zapytam.

Do góry