reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam popołudniowo!
wyszliśmy na spacerek i wróciliśmy po 10 min. bo tak zaczęło lać. a mała tak pięknie zasnęła... a ma być jeszcze zimniej :-( jesień idzie

u nas na obiad babka ziemniaczana :-) zobaczymy czy małej coś będzie :) na razie po leczo miała małą kolkę-ale kropelki pomogły.

reklama
cześć!
wpadam na chwilkę poradzić się was, chce kupić Julci matę ale po przejrzeniu allegro oczopląsu dostałam, podoba mi się Rainforest z Fisher ale trochę za droga, podrzućcie jakie macie i czy maluszki chętnie na nich czas spędzają.

ja właśnie mam Rainforest i mała jest nią zachwycona, najpierw była fascynacja lusterkiem, która jej już powoli przechodzi teraz zainteresowanie przeszło na motylki i słonika:-D to takie rozbrajające jak ona z nimi gada:tak::tak::-D:-D
a oto moja mata
FISHER PRICE Mata Edukacyjna RAINFOREST +Kubuś P. (1087758828) - Aukcje internetowe Allegro

ja dostałam małą matę rain forest ale nie jestem z niej zadowolona, nie polecam

jestem z siebie dumna, ciacho wyszło genialnie, teraz pizza się piecze, już jestem strasznie głodna

Witam i ja, u nas tez pogoda w kratke, to leje, to slonce, wyslalam meza na spacer i sie zastanawiam gdzie sie schowali bo wlasnie lunelo jak z wiadra:szok:

zyraffka ciasto chyba pyszne ja uwielbiam ciasta z piana i kruszonka, sprobuje z borowkami bo zazwyczaj robie jablka albo rabarbar albo porzeczki bo kwasne ulubione u nas :-D
gosiagro z kolezankami uzgodnilysmy ze co najmniej raz w tygodniu bedziemy sie spotykac w mojej pracowni i moze po takich sesjach kreatywnych cos nam do glow strzeli :tak: Ciesze sie bardzo bo powoli mozg mi sie wyjalowi niedlugo z braku myslenia :zawstydzona/y:

agula ja mam mate Tiny Love, na prawde polecam, latwo sie sklada i rozklada, latwo uprac, muzyczki fajne i swiatelka migajace, no i mala jest zachwycona a to najwazniejsze, pomogla nam zdecydowanie cwiczyc lezenia na brzuszku :tak: Ja kupialm uzywana ale w nienaruszonym stanie za 10€ wiec cena tez super :-D

Tak piszecie o czestym budzeniu a u nas to norma, od 21 do 2-3, potem 5-6 a potem czesto bierzemy ja do lozka bo wtedy pospi czesto do 9.30 :tak: Mi si e chyba juz organizm przyzwyczail bo nie czuje sie jakos szczegolnie niewyspana :sorry2: A dzis Lili fiknela 3 razy z brzucha na plecy :-) A jaka zdziwiona byla, mina w stylu "kurcze co sie dzieje??" Zobaczymy czy to jednorazowy sukces czy jutro tez jej sie uda

hejkaa

spac mi sie chce na maxa, wrocilismy o 6 rano do domu ,spalam do 11 masakra jakas. Tyle zdjec porobilam,ze baterie rozladowalam i zdjec nie moge zgrac ech.. czekam az sie naladuje.

Odcisk mi sie zroboil na palcu od nowych butow, nie tanczylam,bo po trzezwaku to ja nie lubie :/ na takich imprezach. Ogolnie bylo fajnie. Juz z rana musialam zawiesc do domu młodego wodke z wesela,bo zapakowali mi rano, ledwo wrocilam,niewiem jak my na te poprawiny dotrzemy, moj D poszalal i teraz choruje hehe swiadek odpadł ... chyba zasne na siedzaco :/

cześć!
wpadam na chwilkę poradzić się was, chce kupić Julci matę ale po przejrzeniu allegro oczopląsu dostałam, podoba mi się Rainforest z Fisher ale trochę za droga, podrzućcie jakie macie i czy maluszki chętnie na nich czas spędzają.

Ja mam taką i bardzo serdecznie ją polecam

NOWA FISHER PRICE MATA RAINFOREST L1664 + BONUS !! (1195539678) - Aukcje internetowe Allegro

Jest tańsza od tej okrągłej, tamta ponad 200zł kosztuje

Ale będziesz zadowolona

witajcie leniwie i popołudniowo
u nas także pogoda w kratkę, nawet przymierzaliśmy się do wyjścia na spacer ale nim sie wyszykowaliśmy to zaczęło padać, w końcu odpuściliśmy
Ale produkcja padła
Moja też i wczoraj w dzień i w nocy niespokojna, nie mogła zasnąć od 20 do 23 się męczyła, co zasnęła to sie budziła a wieczorem to jej sie nie zdarza. Dzisiaj za to pewnie odeśpi. No i ta pogoda, u mnie leje aż huczy.
Dziewczyny pijecie kawę, ale taka naturalną, bo chyba któras pisała że pije??
ja piję rozpuszczalną Jacobsa z mlekiem i małemu nic nie jest, czasem nawet dwie sobie zapodam:tak::-)
Witam i ja.
Ja Hefi mam tak samo. Jasiek już do rana potrafił spać, a juz czwarty dzień budzi mi sie 2-3 razy w nocy. Masakra jaka jestem nie wyspana. A do tego ta ponura pogoda.Brrr...:baffled:
Coż czuje,że dzisiaj nic mi sie nie bedzie chciało, ale za to jutro nadrobie. Rano mam wyniki a potem musze jechac do Związku Kynologicznego zapłacic składke bo pod koniec wrzesnia mam wystawe.
Chyba trza drugą kawke wypić ,żeby sie odmulić.
Do później :-)
a na międzynarodówkę do Krakowa się nie wybieracie?:-)
A ja dziś wyspana mała spała jak zwykle do 9 ale za to wnerwiona na mojego ja przyszłam do pracy małą w wózku uspiłam a on do mnie to ide bo sie z kolega umówiłem i poszedł a ja mam siedziec z mała w pracy bo on na spacer nie może jej wziąść:wściekła/y:wogóle wszystko tłumaczy cyckiem on z nią nie zostanie bo co będzie jak cyca będzie chciała nie wyjdzie na spacer bo cyc a przecierz może jej dać picia z butli albo moge mu ściągnąć wystarczyłoby troche chęci jak się wkurze to naucze ją pić sztuczne i ciekawe co wtedy powie ech wyżaliłam się ale taka jestem wnerwiona zepsół mi humor na całą niedziele
Co do kawki ja pije rano sypana z mlekiem a póżniej jeszcze 3 w 1 ale zaczynałam od pół łyżeczki rozpuszczalnej ale jak małej nic nie było to sobie pije normalna
jakbym mojego słyszała z czasów kiedy córcia była taka malutka, nie pójdzie nigdzie daleko i beze mnie bo mała będzie płakała o cyca ile razy ja taką wymówkę słyszałam:tak:
odpowiedź moja była jedna to przechodzimy na butelkę i temat sie kończył
teraz na szczęście nie mam tego problemu
Witam i ja, u nas tez pogoda w kratke, to leje, to slonce, wyslalam meza na spacer i sie zastanawiam gdzie sie schowali bo wlasnie lunelo jak z wiadra:szok:

Tak piszecie o czestym budzeniu a u nas to norma, od 21 do 2-3, potem 5-6 a potem czesto bierzemy ja do lozka bo wtedy pospi czesto do 9.30 :tak: Mi si e chyba juz organizm przyzwyczail bo nie czuje sie jakos szczegolnie niewyspana :sorry2: A dzis Lili fiknela 3 razy z brzucha na plecy :-) A jaka zdziwiona byla, mina w stylu "kurcze co sie dzieje??" Zobaczymy czy to jednorazowy sukces czy jutro tez jej sie uda
ogromne gratki za takie sukcesy sportowe;-):tak::-)
hejkaa

spac mi sie chce na maxa, wrocilismy o 6 rano do domu ,spalam do 11 masakra jakas. Tyle zdjec porobilam,ze baterie rozladowalam i zdjec nie moge zgrac ech.. czekam az sie naladuje.

Odcisk mi sie zroboil na palcu od nowych butow, nie tanczylam,bo po trzezwaku to ja nie lubie :/ na takich imprezach. Ogolnie bylo fajnie. Juz z rana musialam zawiesc do domu młodego wodke z wesela,bo zapakowali mi rano, ledwo wrocilam,niewiem jak my na te poprawiny dotrzemy, moj D poszalal i teraz choruje hehe swiadek odpadł ... chyba zasne na siedzaco :/
to pięknie sie wybawiłaś, super a jak Tomuś zniósł rozstanie czy zabraliście go ze sobą?
Mały spędza niedziele u dziadków a mama szalej w kuchni...własnie upiekłam tartę ze śliwkami...przepis na odpowiednim wątku
Zobacz załącznik 279027
mmmmm pysznie wygląda, poprosze o kawałek

Witajcie:)

Mam godzinkę dla siebie bo mąż poszedł z Karolą na spacer, tak o 18 muszę go zmienić bo do kościoła na 18.30 chce lecieć.

Wczoraj cały dzień miałam teściów na głowie, wpadli niezapowiedzianie o 10 a my jeszcze w łóżku byliśmy:(.
Jedyne co dobre z ich przyjazdu to to że przywieźli gołąbki i leczo więc nie muszę gotować:).
Tylko reakcja mojego mnie wkurzyła powiedział " o wreszcie pojem sobie", tak jakbym nie gotowała i głodny chodził. Po jego tekscie teściowa mało wzrokiem mnie nie zabiła. Bardzo mnie to zabolało.

A oto wyczyn Karoliny. Niewiem czy tak już powinniśmy robić.
DSCN0671.jpg

reklama
witam sie i ja narzekając :/ mój B mnie do załamki dziś doprowadził, najpierw mówi, że chce nas zabrać na wycieczkę za miasto, potem straneło, że jedziemy na starówkę na spacer nad Wisłę, my rzadko mamy okazje razem w 3 pospacerować, przez jego pracę, potem jak mówie chodźmy, to on że 3 biego do końca Kubicy, jak się Kubica skończył to zasnął, jak go budziłam, to oczywiście, że mam go nie zaczepiać, a jak się obudził łaskawie o 1,5 godziny to mi kazał Filipa budzic na karmienie i że niby mamy jechac............ bo on się łaskawie wyspał to dziecko budzic żeby się najadło i jechać.... i jak mu powiedziałam, że teraz to juz mi się odechciało i że jutro z Fifim w dzien pójdę na starówkę to że złośliwa jestem, tak więc dzisiejszy wieczór upłynie pod znakiem awantury

dobra, kończę narzekanie, idę się zdrzemnąć, może mi choc trochę przejdzie złość

mam nadzieję, że Wam lepiej i milej minęła niedziela :)

Kasiulka
spodnie warte swojej ceny :)

Do góry