reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
w H&M :)
ale bym sobie pizze zjadła, ale skaza białkowa.... dziś na zakupach dotarło do mnie, że większość zapiekanek makaronowych, pizza i różne inne pyszności (pierogi ruskie, leniwe) w czasie karmienia są tylko w strefie marzeń :( dołujące to jest, ale dla Fifiego wszystko :) bo chyba dla siebie samej bym nie wytrwała, bo bym stwierdziła, że najwyżej mnie przeczyści lub mi krosty wyskoczą, a tu twarda i dzielna jestem :)
Oj współczuje tej skazy.... ja to jej juz praktycznie wszysciutko:-) ;-)

mi sie humorek poprawil dziś gdy weszłam na wage waze juz prawei 2kg mniej niz przed ciążą hehehe ciesze sie przeogromnie! a zadnych wyrzeczen nie mam... ale fakt ze chudne mnie uszczesliwia :-D :tak:
Zważyłam i zmierzylam tez Mikołaja. No on to tez ma szybki wzrost bo mierzy juz 65cm i ma 7kg równe :szok:

Dobra to ja bede mykać... wczoraj późno poszlam spac, a troszke odpoczynku mi sie nalezy... jutro wieczorkiem pewnie zajrze do was
Miłej niedzieli kochane:***

Ja dzisiaj wogóle miałam nadzieję się wyspać :/
Nie wiem czemu moja Julka budzi się 3 razy w nocy :/ a wcześniej budziła się raz. Nie pomaga zmiana godziny kąpieli, już nawet zakupiłam lawendowy płyn do kąpieli, wyciszamy się przed snem itp. Normalnie nic nie pomaga żeby było jak wcześniej... Dzisiaj mam kiepski humor i jestem niewyspana a dzień nie zapowiada się lepiej.

reklama
Ja dzisiaj wogóle miałam nadzieję się wyspać :/
Nie wiem czemu moja Julka budzi się 3 razy w nocy :/ a wcześniej budziła się raz. Nie pomaga zmiana godziny kąpieli, już nawet zakupiłam lawendowy płyn do kąpieli, wyciszamy się przed snem itp. Normalnie nic nie pomaga żeby było jak wcześniej... Dzisiaj mam kiepski humor i jestem niewyspana a dzień nie zapowiada się lepiej.

może się biedactwo nie najada? albo kolejny skok rozwojowy? mój fifi już też szybciej wstaje, jak spał do 7-7:30 to teraz nawet o 4:30 mu się zdarza

Dzień dobry!
A dzisiaj znowu szaro buro i ponuro:-( co za pogoda:no:
a na forum cisza:-D widać , że weekend trwa:tak:
miłej niedzieli

laski, chyba niestety jesień idzie :-(

my dziś do teściowej na obiad, będzie pizza, czyli się za............ scie najem :wściekła/y: w ogóle to co ja mam w takiej sytuacji zrobić: nie jeść wcale, demonstracyjnie powiedzieć, że przecież wie, że jak nie jem prod mlecznych? czy niejeść tak po prostu, bez komentarza? wnerwia mnie ona już zzasady, będzie pewno gadaą, że mało jej Filipa przywożę, jak zawsze z resztą:wściekła/y:

może jutro wyskoczę na miasto dokończy zakupy na chrzciny, bo w samym żakiecie o głupio :szok:

Witam!
Ja ostatnio kupiłam małej coś takiego i bardzo jej się odgłosy zwierzaków podobają
Fisher Price MUZYCZNA ZAWIESZKA FARMA zwierzaki (1201926936) - Aukcje internetowe Allegro
a i wczoraj kupiłam atrybut cze
fifi dostał w prezencie to i też bardzo lubi odgłosy zwierzaków, szczególnie odgłos paszczą :cool2:

Ostatnia edycja:
Do góry