yoshe
Fanka BB :)
O, to super. Dziś się tam wybierałam, ale nie udało mi się wyjść z domu, bo mąż miał oczywiście 1000 rzeczy do zrobienia wokół domu i nie mógł zostać z małym :-/ Mam tylko nadzieję, że uda mi się dostać właściwy rozmiar..w H&M
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, to super. Dziś się tam wybierałam, ale nie udało mi się wyjść z domu, bo mąż miał oczywiście 1000 rzeczy do zrobienia wokół domu i nie mógł zostać z małym :-/ Mam tylko nadzieję, że uda mi się dostać właściwy rozmiar..w H&M
Oj współczuje tej skazy.... ja to jej juz praktycznie wszysciutko:-) ;-)w H&M
ale bym sobie pizze zjadła, ale skaza białkowa.... dziś na zakupach dotarło do mnie, że większość zapiekanek makaronowych, pizza i różne inne pyszności (pierogi ruskie, leniwe) w czasie karmienia są tylko w strefie marzeń dołujące to jest, ale dla Fifiego wszystko bo chyba dla siebie samej bym nie wytrwała, bo bym stwierdziła, że najwyżej mnie przeczyści lub mi krosty wyskoczą, a tu twarda i dzielna jestem
Ja dzisiaj wogóle miałam nadzieję się wyspać :/
Nie wiem czemu moja Julka budzi się 3 razy w nocy :/ a wcześniej budziła się raz. Nie pomaga zmiana godziny kąpieli, już nawet zakupiłam lawendowy płyn do kąpieli, wyciszamy się przed snem itp. Normalnie nic nie pomaga żeby było jak wcześniej... Dzisiaj mam kiepski humor i jestem niewyspana a dzień nie zapowiada się lepiej.
Dzień dobry!
A dzisiaj znowu szaro buro i ponuro:-( co za pogoda
a na forum cisza widać , że weekend trwa
miłej niedzieli
fifi dostał w prezencie to i też bardzo lubi odgłosy zwierzaków, szczególnie odgłos paszcząWitam!
Ja ostatnio kupiłam małej coś takiego i bardzo jej się odgłosy zwierzaków podobają
Fisher Price MUZYCZNA ZAWIESZKA FARMA zwierzaki (1201926936) - Aukcje internetowe Allegro
a i wczoraj kupiłam atrybut cze