reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dzięki dziewczynki za zyczenia :)
A to my zachustowane :) Taka chusta o wiele lepsza niz ta bebelulu kółkowa.

to tkana czy elastyczna?

Ja własnie wcinam kisiel i oglądam Nigele na TVN Style :) Obiadek się robi więc jak mój mąż z pracy wróci to zjemy i mam nadzieję że pogoda dopisze to wyjdę z małą na spacerek, chociaż po wczorajszej nagłej ulewie boje sie w taką niepewną pogodę z Julką gdziekolwiek się ruszać :/

reklama
Dziewczyny potrzebuje pomocy. Widziałyście już mój bukiet ale... teraz się zastanawiam czy nie zrobić sobie bukietu z margaretek? Co myslicie ?
Chciałabym przystroić samochód margaretkami i w zasadzie bukiet tez chyba chciałabym miec z nich właśnie. Chciałabym poznac Waszą opinię
Pomocy please

Nadika - jak tam ciasto?????????Smaka narobiłaś

Agast - sto lat, sto lat!!!!!!!:-)

Ewela, Ita - udanej zabawy:-)

Agast, ewelinka - Fajne zdjęcia z hustami, ja też swoja wiążę tak wyżej no i obie macie grzywki, tez kiedyś taką grzywę miałam i ostatnio nawet za nia zateskniłam;-)

Perfecta - nie kojarzę bukietu, pamietam jedynie bolerko, zapodaj jeszcze raz

Kajdusia, Ewela, Paula - no ładna imprezke urzadziłyście, fajnie tak poplotkować i to jeszcze przy piwku:rofl2:

U mnie leje deszcz:-((

u nas pada, a mąż miał 2 godz z fifim spacerować ja się na wolną chatę cieszyłam, a tu DESZCZ i wrócili po 20 min

na zakupach zamiast garsonki kupiłam żakiet i kamizelkę :p chociaż coś :) i dla Fifiego na chrzest ciuchy dokupiłam: białe boy imitujące koszulę (ma mankiety i kołnierzyk), skarpetki białe, wcześniej mu już muszkę kupiłam, spodnie ma od dawna więc już jest ubrany :)
jeszcze mu w H&m kapcie z tygryskiem kupiłam i czapke Snoopy :p

teraz na kolacę udka się pięką, małż zaprosił mojego brata na whisky a mi 1 karmi kupił, a sami z 1,5 l mają do opracowania :(

chyba sobie książkę zaraz poczytam z nudó, bo ten męski wieczór mnie nie rajcuje :(

koriander - miłego wieczoru, ciekawa jestem tego waszego pomysłu na biznes:tak:
agast - Sto lat!!!
ewela - baw się dobrze!! czekamy na fotki wystrojonej mamusi:-D
athena - ja jeszcze nie rozkręcałam, ale mąż mówi, żeby odczepić matę od pałąków, te dwa pałąki przekręcić, żeby były równolegle i tak może wieźć:confused::confused:, miejsca aż tyle nie zajmie, a nie trzeba się bać że się coś urwie szarpiąc

na zakupach zamiast garsonki kupiłam żakiet i kamizelkę :p chociaż coś :) i dla Fifiego na chrzest ciuchy dokupiłam: białe boy imitujące koszulę (ma mankiety i kołnierzyk), skarpetki białe, wcześniej mu już muszkę kupiłam, spodnie ma od dawna więc już jest ubrany :)
jeszcze mu w H&m kapcie z tygryskiem kupiłam i czapke Snoopy :p

Kasiu gdzie kupiłaś to body-koszule? Też poszukuję takiego na chrzciny :-)

reklama
Kasiu gdzie kupiłaś to body-koszule? Też poszukuję takiego na chrzciny :-)
w H&M :)

a ja dzieki kreatorce robie dziiaj pizze na obiadek :tak::tak::tak: juz prawie wszystko gotowe tylko ciasto musze wyrobic

udajacym s
ale bym sobie pizze zjadła, ale skaza białkowa.... dziś na zakupach dotarło do mnie, że większość zapiekanek makaronowych, pizza i różne inne pyszności (pierogi ruskie, leniwe) w czasie karmienia są tylko w strefie marzeń :( dołujące to jest, ale dla Fifiego wszystko :) bo chyba dla siebie samej bym nie wytrwała, bo bym stwierdziła, że najwyżej mnie przeczyści lub mi krosty wyskoczą, a tu twarda i dzielna jestem :)

Ostatnia edycja:
Do góry