zmyka do łóżka sama bo mąż jeszcze gra
ITA idź na wesele i baw się dobrze, zostaniesz królową parkietu
hehehe dzięki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zmyka do łóżka sama bo mąż jeszcze gra
ITA idź na wesele i baw się dobrze, zostaniesz królową parkietu
hehe i za to Tymek przy badaniu zrobił siusiu więc rączki sobie ubrudziła
Wracając do tematu kupy, to dzisiaj minęło już 6 dni jak Jasiek robił ostatnio. Jutro czopek, bo już mam dość czekania.
Pochwalę się, że w końcu wczoraj kupiłam blendera :-) :-) Chcę go koniecznie dziś przetestować i dlatego od rana siedzę na necie i szukam ciekawego przepisu, ale jak na złość moja ulubiona strona kulinarna nie chce się otworzyć :-( złośliwość rzeczy martwych :-)
Jeśli chodzi o zabawkę dla młodego to ja kupiłam ostatnio tego motyla CUDO ZAWIESZKA DO wózka łóżeczka WIBRACJE (1185160815) - Aukcje internetowe Allegro zresztą któraś z Was o nim wcześniej pisała. Mój mały zadowolony :-) wpatruje się w niego, pułki co bardziej podoba mu się jego biało-czarna strona ale wszystko z czasem się pewnie zmieni :-)
ewelinka mój smyk też nie che smoka :-) ale nasze dzieci nie są dziwne a jedynie sprytne :-) nie będą ssały bez sensu czegoś co nie daje mleka
Dziewczyny macie jakieś pomysły na prezent dla męża na 3 rocznicę ślubu??
Wracając do tematu kupy, to dzisiaj minęło już 6 dni jak Jasiek robił ostatnio. Jutro czopek, bo już mam dość czekania.