witam dziewczynki:-)
my dzis w tą ulewę rano szliśmy do przychodni na szczepienie:/ brrr męża nie ma więc sami msuieliśmy sobie poradzić, mały był suchy a ja cała mokra, no może poza głową bo miałąm parasolkę
szczepienie zniosł dobrze, troszkę zapłakał, ale w ciągu dnia był marudny i ma takie momenty histerycznego płaczu
wogóle to niezadowolona jestem z dzisiejszej wizyty, bo mojej pediatry nie było, tylko jakas inna w zastępstwie i miała totalnie nas w dupie, na moje pytania nie za bardzo chcialo jej się odpowiadać, hehe i za to Tymek przy badaniu zrobił siusiu
więc rączki sobie ubrudziła
Tymi waży 6395g przez 6tygodni przybrał 670g nie wiem czy to nie mało, ale ona na to nie zwróciła uwagi...
i wiecie co mnie zaskoczyło...nie wiem czy to wogóle jest możliwe, na ostatnim badaniu obwód klatki miał 40,5cm a dziś 39cm...czy może być mniejsza?przeciez minęło 6tygodni...
dziś Tymek chichrał się, aż pielęgniarka była zadziwiona że tak długo i tak głośno
do tej pory śmiał się na głos, ale to były takie krótkie dźwięki a dziś śmiech pełną parą
idę jutro na wesele...sama bo męża nie ma:-
-
-( smutno mi z tego powodu i wcale nie mam ochoty iśc sama i zostawiać Księciunia
tymbardziej że wesele jest około 50km od Torunia
a wogóle
Kasiu, Lencjo wiecie że ja miałam we wtorek aparat ale zapomniałam żeby nam strzelić jakąś fotę
wiem wtopa, w zasadzie to prawie zawsze noszę go ze sobą
Ciągle zapominam zapytać, czy Waszym maluszkom też wypadają włoski z główki??? :/
mojemu się wycierają, czasem na prześcieradle jest ich pełno
Klementinka mam nadzieję że gorączka Jasiowi przejdzie, mój ostatnio miał, ale szybko mu przeszła
Koriander te piwka które piłaś to jakie?bo mój mąż przebywa obecnie w Holandii to mógłby mi przywieźć
i wogóle chciałam się Ciebie zapytać czy jest coś co warto przywieźć z kraju tulipanów do nas, do Polski?czy do jedzienia, a może jakieś inne rzeczy warte uwagi
a może macie jakieś fajne sklepy z odzieża dziecięcą:-)? będę wdzięczna za odpowiedź
a o Festiwalu światła wiem, i ubowlewam, że nie mam jak iść, bo trzeba iśc jak jest ciemno, a nie mam co z Małym zrobić, a jutro mnie nie będzie...szkoda bo to naprawdę super impreza.spóźnione życzenia rocznicowe dla Ciebie i męża
:-)
eagle sala śliczna, a myślę że cena też niezła jak tyle macie w nią wliczone, my w zeszłym roku więcej płaciliśmy bo po 190zł za osobę i napojów nie było w cenie
dorotka28de ja Cie pamiętam doskonale, cały czas ubolewam nad tym że już nie mieszkasz koło mnie:-( mogłybyśmy chodzić na wspólne sp[acerki, zawsze raźniej razem;-) ale jak przyjedziesz do Torunia to z miłą chęcią cosik zorganizujemy
mam nadzieję że z mieszkankiem się uporacie,a co z tym?wynajmujecie, sprzedajecie?
dziewczyny a z tą pizza, krówką, ciastem z borówkami itd to nie przesadzacie
? smaka mi narobiłyście, a ja cały czas gruba jestem i nie powinnam zajadać się takimi bombami kalorycznymi
mam pytanie do dziewczyn po cc: czy stosujecie coś na bliznę? bo ja mam taką dość wyraźną, jak dotykam bardzo twardą i chciałabym jakoś ją złagodzić, słyszałam o maści Contratubex, ale czy warto to stosować? macie coś sprawdzonego?
ja właśnioe stosuje contractubex, ale czy jest jakaś poprawa...nie wiem, może minimalna, właśnie mi sie kończy muszę kolejny zakupić, przed nim miałam cepan, ale okropnie śmierdzi
_avena_ kraksy nie zasdroszczę, dobrze że nic się Wam nie stało, sama miałam ostatnio przezycia ze spadającym drzewem...brrr masakra
Lencja zaproszenia cudne, talent masz nieziemski, może i ja się uśmiechnę i kupię u Ciebie zaproszenia na chrzest Tymka?