reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
U mnie w kwiaciarni jeszcze nikt na bukiet ślubny nie nażekał wręcz odwrotnie przychodzą i dziękują że im się podobał ale słyszałam że czasem odwalają jakieś dziadostwo
Właśnie ja też niewiem jak to się sprawdza

a jak się to sprawdza ile ludzi odwiedziło profil? ;/

U mnie w kwiaciarni jeszcze nikt na bukiet ślubny nie nażekał wręcz odwrotnie przychodzą i dziękują że im się podobał ale słyszałam że czasem odwalają jakieś dziadostwo
Właśnie ja też niewiem jak to się sprawdza
Wchodzicie w "Twój profil" u góry po prawej i jak się optworzy to na dole po lewej w panelu jest ostetnie 10 osób które odwiedzały profil

reklama
dziewczynki ja zrobilam tak, podłaczyłam aparat kabelkiem do kompa i zamiast je przenieść tak jak zawsze to mi sie wcisnęło utwórz skrót i później ja te zdjecia zrobiłam usuń z karty, nie sprawdzajac czy sie przeniosły!!!! nigdy tak nie robię :( zawsze sprawdzam a dziś nie sprawdziłam!!! głupia idiotka!!!!
ściagnęłam jakiś program z netu coś tam 40 minut mielił wynalazł na karcie 950 zdjęć ale nie wiem gdzie ich szukać, moze ten program nie hula z moim aparatem sony dsc h50 i vistą??
aaaa!!!!!!
oby coś z tego wyszło
a nie ma ich w koszu? jak usunelas przez komputer a nie przez aparat to moze przenioslas do kosza

Perfecta o co taki dramat, czemu od razu sie usuwasz z forum nie rozumiem, nikt nikogo nie posadza o nic :) Sliczny Jas

Dobranoc :)

Ostatnia edycja:
Do góry