Kasiek1983
Fanka BB :)
Tak mi się wydaje bo nagle na moim profilu zrobiło się duzo ludzi
a jak się to sprawdza ile ludzi odwiedziło profil? ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mi się wydaje bo nagle na moim profilu zrobiło się duzo ludzi
Zobacz załącznik 278145Zobacz załącznik 278146Zobacz załącznik 278148 to ja i jas jak jeszcze ruda nie byłam
Bywam blonynką Lena ale nie az taką
Tymi zdjęciami usuwam się w kąt Bardzo miło było Was poznać.
Pozdrawiam
u mnie dziś dzień trola, maja usnęla przed pora kąpania i śpi do tej pory
a moze ja obudzić?
a jak się to sprawdza ile ludzi odwiedziło profil? ;/
Wchodzicie w "Twój profil" u góry po prawej i jak się optworzy to na dole po lewej w panelu jest ostetnie 10 osób które odwiedzały profilU mnie w kwiaciarni jeszcze nikt na bukiet ślubny nie nażekał wręcz odwrotnie przychodzą i dziękują że im się podobał ale słyszałam że czasem odwalają jakieś dziadostwo
Właśnie ja też niewiem jak to się sprawdza
u mnie dziś dzień trola, maja usnęla przed pora kąpania i śpi do tej pory
a moze ja obudzić?
a nie ma ich w koszu? jak usunelas przez komputer a nie przez aparat to moze przenioslas do koszadziewczynki ja zrobilam tak, podłaczyłam aparat kabelkiem do kompa i zamiast je przenieść tak jak zawsze to mi sie wcisnęło utwórz skrót i później ja te zdjecia zrobiłam usuń z karty, nie sprawdzajac czy sie przeniosły!!!! nigdy tak nie robię zawsze sprawdzam a dziś nie sprawdziłam!!! głupia idiotka!!!!
ściagnęłam jakiś program z netu coś tam 40 minut mielił wynalazł na karcie 950 zdjęć ale nie wiem gdzie ich szukać, moze ten program nie hula z moim aparatem sony dsc h50 i vistą??
aaaa!!!!!!
oby coś z tego wyszło