Ja własnie wrócilam z pracy byłam zanieść zwolnienie i zostałam miło potraktowana, a jedą z lasek z HR nie lubię, i zawsze na nia trafiam, oczywiscie i dzisiaj a tu miłe zaskoczenie) zapytala się jak się czujemy:-) powiedziala zebym zwolnienie przesyłą pocztą, lub zeby rodzina na recepcje przynosila, zebym ja nie musiała sama chodzić, szczególnie w zimie:-) no i podbiła mi ksiązeczka na przód będę sobie tylko daty dopisywać. Ale u nas też się zmieniło podejscie do kobiet w ciązy, jest to korporacja, wiec musi mieć dobry wizerunek:-), hihi
zdec - ja własnie tez troche popijam cole, bo mi pomaga, choć wiem że to Dzidziusiowi szkodzi, ale stram sie ograniczac
A u mnie dzisaj od niepamiętnych czasów nie było żadnych wymiotów [jupi], zaczyna się ostatni tydzien trymestru więc moze fasoleczka moja kochana dała sobie spokój:-):-), oby:-):-)
Miłego dnia, mimo paskudnej deszczeowej pogody
zdec - ja własnie tez troche popijam cole, bo mi pomaga, choć wiem że to Dzidziusiowi szkodzi, ale stram sie ograniczac
A u mnie dzisaj od niepamiętnych czasów nie było żadnych wymiotów [jupi], zaczyna się ostatni tydzien trymestru więc moze fasoleczka moja kochana dała sobie spokój:-):-), oby:-):-)
Miłego dnia, mimo paskudnej deszczeowej pogody