P
paula24211
Gość
ja juz powiedziałam w tamtym tygodniu:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja juz powiedziałam w tamtym tygodniu:-)
Przynajmniej masz to za sobą:-)
A ja dziewczyny za długo się nie napracowałam bo na początku września wróciłam z macierzyńskiego, dlatego teraz przeraża mnie perspektywa pójścia na zwolnienie:-(
A ja dziewczyny za długo się nie napracowałam bo na początku września wróciłam z macierzyńskiego, dlatego teraz przeraża mnie perspektywa pójścia na zwolnienie:-(
któraś z was kiedyś pisała, że ma wyrzuty sumienia, że jest na zwolnieniu i jej wyplate oplacaja inni placący skłądki. Ja nie do konca się z tym zgadzam. W końcu dawałam z siebie wszystko dla firmy pracując 3,5 roku i przez ten czas płaciłam też składki i co z tego że je place skoro żeby mieć normalną opiekę musze chodzić prywatnie do lekarza! To jest jakaś paranoja i takie rzeczy to tylko w Polsce
I bardzo dobrze, teraz sobie odbieraj to co im zapłaciłaś, a jedynym sposobem skoro chodzisz prywatnie do lekarza, jest wypłata z L-4;-)