reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
A mój przy przewijaniu puścił baczka i kawałek kupki wylądował na mojej bluzce)
Kasiula1982
Fanka BB :)
dziewczyny normalnie jestem pod wrażeniem kupiłam fifiemu coś takiego:
Interaktywna KSIĄZECZKA DWUSTRONNA Tiny Love (1170786584) - Aukcje internetowe Allegro
i od 5 min leży na brzuchu w łóżeczku i jak zaczarowany ogląda obrazki, a normalnie po 1 min ryk był
Zobacz załącznik 273205
Interaktywna KSIĄZECZKA DWUSTRONNA Tiny Love (1170786584) - Aukcje internetowe Allegro
i od 5 min leży na brzuchu w łóżeczku i jak zaczarowany ogląda obrazki, a normalnie po 1 min ryk był
Zobacz załącznik 273205
Ostatnia edycja:
a gdzie można zrobić taki test?W końcu zrobiłam test na charakter naszego maluch i wyszedł średniaczek z dużą domieszką aniołka czyli taki średni aniołek :-)
Opis się zgadza tyle że naszemu średniemu aniołkowi czasem wyrastają pokaźne różki
Kasiula1982
a gdzie można zrobić taki test?
w książce T. Hogg "Język niemowląt"
madzius5
My nie mamy konika i nie kupuję bo mały dostał owieczkę MAGICZNA ŚPIĄCA OWIECZKA pozytywka Bicie Serca (1180061734) - Aukcje internetowe Allegro
my też mamy owieczkę,ale póki co nie widzę żeby się sprawdzała:/
Kasiu https://www.babyboom.pl/forum/members/katarzynajanicka-74025.htmlta książeczka jest świetna.Zaraz pobuszuję po allegro i kupię
Jeśli chodzi o dwumiesięczniaków to moja Kasia też dzisiaj ma swoje święto
A mojego Kurczaka znów dzisiaj wysypało.Ja to chyba przestanę jeść bo już nie mam siły na te wysypki i "dziwne" kupki! Poza tym pediatra powiedziała że mała ma zapalenie ucha (%#$%$%^%^)
A ja ja się zważyłam i mam plus 1,5 kg w stosunku do wagi sprzed 2 tyg!!!!
mam doła...
Kasiula1982
dziś ja pierwsza po kąpaniu
Ania podaj adres mailowy to Ci podeślę ja sobie wprawdzie też za 14 zł na allegro zakupiłam, żeby miec papierowe wydanie, ale poczytaj najpier wersje elektroniczną
Ania podaj adres mailowy to Ci podeślę ja sobie wprawdzie też za 14 zł na allegro zakupiłam, żeby miec papierowe wydanie, ale poczytaj najpier wersje elektroniczną
reklama
yoshe
a po czym to poznała?Poza tym pediatra powiedziała że mała ma zapalenie ucha (%#$%$%^%^)
Znowu trzecia? :-)