Ja tak na szybko bo zaraz odwiedziny kolezanki,
Kajdusiu, gosiagro kpi23 humor juz super, jak widac hustawka hormonalna nadal dziala :-) Dziekuje za pamiec
Kajdusia ale Malgosia pieknieje i rosnie w oczach! (juz ja sobie "oblookalam" na NK
) Ale fajny taki wypad w dzicz na dzialke!
Zyraffka nam lekarka powiedziala ze skok rozwojowy moze trwac nawet i tydzien u wrazliwych dzieci, wiec nie poddawaj sie, nam sie tez zdarzylo ze Lili wila sie i zloscila przy cycu (najczesciej wieczorem, mam wrazenie ze mleka wtedy mam najmniej bo cycki troche sflaczale). Jesli to dluzej potrwa upewnij sie czy nie ma plesniawek i czy nie boli go brzuszek podczas picia (co sie zdarza np przy skazie).
avena z tego co piszesz to w sumie corcia ladnie przesypia, jedynie to o 4 rano zalicza sie jako nocne karmienie bo o 7 to juz chyba dzienne, tego chyba nie bedziesz eliminowac? Ja i tak jestem tego samego zdania co poprzedniczki ze na piersi dziecku nie grozi nadwaga nawet jak wyglada jak paczuszek, pozniej zacznie raczkowac i zobaczysz jak waga poleci
gosiagro powodzenia z bioderkami i morfologia, czekamy na wyniki
eagle sliczne maluchy a jakiego masz buldoga fajnego!!
Klementinka jaki Jas grzeczniutki, na pewno wrzesniowy wyjazd do Torunia wam sie wspaniale uda :-)
agast jestem w szoku jak czytalam o tych karaluchach
Z tego co pamietam karalucha nie wolno zabijac (rozgniatac) bo wtedy wystrzela jajeczka na duza odleglosc i tak zaczyna sie plaga..nie chce cie straszyc
Ale oby to tylko te dwa byly i nic sie z nich nie wydostalo
fuuuuuj co za historia
kpi tez mam mate tiny love, u nas pani Malpa jest najlepsza kolezanka Lili
athena ale ma gadane synus
Na ciemieniuche polecam :
olejuszke, swietnie sie sprawdza, po nalozeniu pol godzinki, wyczesac wszystko miekka szczoteczka (mozna nawet szczoteczka do zebow) i wsio :-) U nas jak tylko widze cos na glowce to zaraz to stosuje i zadna ciemieniucha sie nie rozwinela
edit:
gosiagro widze ze juz wrocilas, az mi zmrozilo krew jak czytalam o tym pobieraniu krwi, na szczescie wszystko z bioderkami dobrze, buziaki dla dzielnej Majusi
I ogromny buziak dla wszystkich przeslicznych solenizantow 2-miesiecznych od cioci Koriander!!! Czerwcowe maluszki sa rzeczywiscie najpiekniejsze!