Witajcie,
ja juz wrócilam do wrocka, jutro kontrola bioderek i morfologia, mam nadzieję, że będzie oki
agi78 - super, że mała znowu do cyca się przyssala
koriander - mam nadzieję, że dzis humor lepszy
lena - śliczne zdjęcia
eagle - jak po wizycie u gina, wszystko oki?
super, że się tak synkowi podoba
my właśnie dzisiaj tak ze wsi wracaliśmy, stelaż z torbami w bagażniku, z przodu gondolka, z tylu ja i mała w foteliku
Ja nie mam prawka i podobnie jak Hefi jestem zależna od męża. Chętnie bym się na spacerek wybrała tylko rzeczywiście może być problem z dograniem się, bo każda z nas mieszka w innej części i zawsze któraś będzie musiała dojechać
ja juz wrócilam do wrocka, jutro kontrola bioderek i morfologia, mam nadzieję, że będzie oki
agi78 - super, że mała znowu do cyca się przyssala
koriander - mam nadzieję, że dzis humor lepszy
lena - śliczne zdjęcia
eagle - jak po wizycie u gina, wszystko oki?
gosiagro dzięki za podpowiedź z zabawką! :-) wczoraj dotarła do nas i właśnie synek mało łuku z leżaczka nie wyrwie tak w nią wali pięściami i szarpie za nogi
super, że się tak synkowi podoba
oj to faktycznie może być problem z zapakowaniem, my jak na niecały dzień do teściowej jechaliśmy to już była wyprawa, w bagażniku stelaż i torba, z przodu gondolka, a ja z Małym i leżaczkiem z tyłu
my właśnie dzisiaj tak ze wsi wracaliśmy, stelaż z torbami w bagażniku, z przodu gondolka, z tylu ja i mała w foteliku
Dziewczyny z Wrocławia i okolic kiedy idziemy na wspólny spacerek?
Ja jestem za spacerkiem tylko nie wiem czy damy radę się dograć :/ Ja jestem uzależniona od męża bo on ma władzę w postaci auta...
Chyba wolę spacerek, ja na kino się nie pisze moja Julka nie usiedzi spokojnie jak nie śpi :/
hefi ale spacerek polega na tym że właśnie się auta nie używa no chyba że mieszkasz gdzieś na wojnowie czy innych muchoborach
Ja nie mam prawka i podobnie jak Hefi jestem zależna od męża. Chętnie bym się na spacerek wybrała tylko rzeczywiście może być problem z dograniem się, bo każda z nas mieszka w innej części i zawsze któraś będzie musiała dojechać