reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Wrocławianki ! multibaby kino jest w pasażu i w arkadach. Ja już się tam wybieram od dwóch tygodni, ale w zeszłym tygodniu była Incepcja a to widziałam na normalnym seansie (wyrwaliśmy się z moim m na randkę:) ) w tym tygodniu jest jakiś polski film. Chciałabym iść ale na 12 mam gina :/
To moze w przyszłym tygodniu? Oczywiście mogę wybrać się sama,ale myślę że z wami będzie raźniej. To co?kino w przyszłym tygodniu?

ale leje:szok::baffled::angry: dobrze że zdążyliśmy wrócić do domu!a mieliśmy iść po obiadku na kolejny tym razem rodzinny spacerek, a tu dupa:eek:

lena nie opisałaś na moje pytanie, pewnie Ci umknęło:-p i co z chrzestną?jest ta która miała być, bo u nas znów jest z chrzestnym problem:baffled:a wogóle super pamiątka, śliczne fotki:tak:

agast z tymi karaluchami to jakieś przegięcie:szok: kup coś w razie czego na to robactwo, ale może tylko te kilka było...oby!

no właśnie, wyjeżdżamy na weekend i nie wiem jak się spakujemy do auta:crazy: gondola, stelaż, fotelik, rzeczy fifiego (więcej niż nasze), nasze rzeczy, coś do jedzenia, jakieś zabawki do samochodu, bo na 3 godziny podróży trzeba zajęcie zapewnić Fifiemu i musi mieć zabawki, żeby się nie nudził na miejscu:) już widzę minę męża jak mu powiem co ma do auta pakować :szok:
oj to faktycznie może być problem z zapakowaniem, my jak na niecały dzień do teściowej jechaliśmy to już była wyprawa, w bagażniku stelaż i torba, z przodu gondolka, a ja z Małym i leżaczkiem z tyłu:-D:-D:-D

Dziewczyny z Wrocławia i okolic kiedy idziemy na wspólny spacerek?

Witam nową czerwcóweczke:-)

Ja jestem za spacerkiem tylko nie wiem czy damy radę się dograć :/ Ja jestem uzależniona od męża bo on ma władzę w postaci auta...

mnie strasznie wkurza, ze czesto mówi zrobie to i to i ... zapomina, a ja musze sama jak on pojdzie do pracy ... , no i jest straszny bałaganiarz ... macie jakies sprawdzone sposoby?

I znów mam pytanka:
Jak radzicie sobie z ciemieniuchą?

PS. Najserdeczniejsze życzenia dla dzisiejszych jubilatów!

U mnie też mąż - bałaganiarz ale czasami nie mam siły z nim walczyć :)
U nas była ciemieniuszka i po 1 zczesaniu zniknęła - pojawi się jeszcze?

ciekawe jak tam się mają ZDEC i Natalcia? macie jakieś wieści?

Właśnie ostatnio o nich myślałam i miałam smsa pisać ale mała zajęła mój czas i później mi umknęło.

Witajcie dopiero dostałam zdjęcia z sesji;)

świetne foty :D

Madzia ja już pisałam kiedyś (oczywiście nikt nie zauważył) zeby iśc razem do Babymultikina w środe na seans z dziecmi. Może sie w końcu uda zgadac na spotkanie wrocławianek.

Chyba wolę spacerek, ja na kino się nie pisze :( moja Julka nie usiedzi spokojnie jak nie śpi :/

Ja jestem za spacerkiem tylko nie wiem czy damy radę się dograć :/ Ja jestem uzależniona od męża bo on ma władzę w postaci auta...

Chyba wolę spacerek, ja na kino się nie pisze :( moja Julka nie usiedzi spokojnie jak nie śpi :/

hefi ale spacerek polega na tym że właśnie się auta nie używa:) no chyba że mieszkasz gdzieś na wojnowie czy innych muchoborach:)

No to możemy się wybrać na spacer zamiast kina. Może cię jeszcze namówimy:) Bo skąd wiesz czy twoja Julka nie jest urodzonym kinomaniakiem i będzie siedziała spokojnie? a może zaśnie? a nawet jeśli będzie ryczeć to i tak to nikomu tam nie będzie przeszkadzało:) warto spróbować

EMALIA ja raczej odpadam;)Bo cyc non stop by musiał być;)
ITA 85 Przepraszam ale nie widziałam:)u mnie chrzestną jest moja kuzynka która miała rozwód a teraz ma ślub cywilny;)Po prostu stanęło na naszym a ksiądz dalej nie wie;)Wpisałyśmy Panna;)

reklama
Do góry