reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie,ale mnie wszystko swedzi odkad przeczytałam o tych karaluchach :/ a fuuuj

A to moj mały wpatrzony w karuzelke
IMG_7190.jpg dzinks.jpg

reklama
Dzieki dziweczyny za rady. No jestem taka wsciekla ze szkoda gadac!!! Kupilam juz takie płytki i rozłozylam w kuchni i w lazience i jeszcze taki proszek kupie z tego sklepu co Lena podała. No jak mi sie to rozmnozy w domu to chyba osiwieje!!! Nick sprzedawcy Wiktoria-2007.

Agast myslę że lepiej by zadziałało spryskanie przez fachowca. Wiem co mówię mieszkałam kiedyś w bloczydle i ze 2 weszły mi przez okno bo na górze mieszkał brudasiński. Zwykłe środki ze sklepu nie wystarczyły a wydałam fortunę na nie. Przyszła Pani od dezynsekcji i po kłopocie. Spryskała. tylko najlepiej wyjechac na weekend z dzidzią bo śmierdzi z tego co pamiętam Mówią że nie szkodliwe dla człowieka ale ja bym nie "rydzykowala" :p:) Tylko te "moje"to prusaki były z tego co pamietam(takie pomarańczowe)

Ostatnia edycja:
hefi ale spacerek polega na tym że właśnie się auta nie używa:) no chyba że mieszkasz gdzieś na wojnowie czy innych muchoborach:)

No to możemy się wybrać na spacer zamiast kina. Może cię jeszcze namówimy:) Bo skąd wiesz czy twoja Julka nie jest urodzonym kinomaniakiem i będzie siedziała spokojnie? a może zaśnie? a nawet jeśli będzie ryczeć to i tak to nikomu tam nie będzie przeszkadzało:) warto spróbować

Mieszkam na Klecinie :) niedaleko wyjazdu na autostradę więc do centrum to mi kawałek :)

Moja juz spi od godziny :)

Perfecta- moi rodzice kiedys mieli prusaki i zadno pryskanie nie pomagało:( nawet to robione przez fachowcow;/
Moze niepotrzebnie panikuje bo to w koncu tylko dwa robale byly. Mam nadzieje ze na tym sie skonczy.

Moj maz dzisiaj od 5 rano w pracy i dopiero wraca, masakra... Niedługo zapomnie jak dzieci wyglądają, hehe

po kontroli u gina, wszystko ok, tylko jeszcze trochę zalega i zostało do oczyszczenia jak to on powiedział
dostałam Azalię, recepty na pół roku :) mam nadzieję, że będę je dobrze tolerowała

za to morfologia coś nie tak- za dużo erytrocytów i mam iść do internisty, nie znam się, może macie pojęcie o co z tymi erytrocytami biega?

reklama
Yoshe Ale fajnie Hubecik ma 2 miesiace 2 tygodnie 2 dni:):):) aniołkowy dzień ma dzisiaj
p.s. ja wierze że jak np jest 11:11 i spojrzę na zegarek lub własnie pojawia się zbieżność liczb to Aniołeczki nam daja znać o sobie:) (taka moja mała fanaberyjka dorosłego człowieka)

Agast ja dzisiaj dostałam sandałki -wyobrażcie sobie jak przeszukiwałam paczuszke:p
Mąż który ja przyniósł z poczty śmiał się ze mnie

Do góry