reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

no właśnie, wyjeżdżamy na weekend i nie wiem jak się spakujemy do auta:crazy: gondola, stelaż, fotelik, rzeczy fifiego (więcej niż nasze), nasze rzeczy, coś do jedzenia, jakieś zabawki do samochodu, bo na 3 godziny podróży trzeba zajęcie zapewnić Fifiemu i musi mieć zabawki, żeby się nie nudził na miejscu:) już widzę minę męża jak mu powiem co ma do auta pakować :szok:

reklama
Witajcie dopiero dostałam zdjęcia z sesji;)
PAMIĘTACIE:)))
IMG_5731bw.jpgIMG_5768r.jpgIMG_5707cl.jpg

A jak tam Igusia? trzyma już ładnie główkę? Bo nasza Kasia od ciągłego leżenia na brzuchu wyćwiczyła sobie mięśnie i z główką idzie jej całkiem nieźle:)

Chciałam jeszcze zapytać czy wy wszystkie karmicie o regularnych porach? (mowie tu o karmieniu piersią) Bo ja nadal karmię na żądanie i nie wiem czy w ten sposób za bardzo nie rozpuszczę Kurczaka. Najgorsze że wtedy nic nie można zaplanować w ciągu dnia bo nie wiesz kiedy twojej latorośli zachce się jeść/pić. To jak to jest u Was?
Igusia nie bardzo lubi leżenie na brzuszku, ale z główką idzie jej całkiem nieźle, potrafi utrzymać w górze dłuższą chwilę i podpiera się na przedramionach:)Noszona na ramieniu bardzo ładnie trzyma.
A z karmieniem to różnie, rano i wieczorem chce częściej a w ciągu dnia ma 2 sesje spania po ok 3 godziny. Jak mam gdzieś się wybrać to wolę ją zabrać ze sobą niż zostawiać np mamie, jak zostawiałam to zakupy robiłam na biegu i w stresie czy za chwilę nie będzie po mnie dzwonić. A tak widzę że zaczyna się wiercić znaczy że powoli trzeba się zbierać:-)

Igusia nie bardzo lubi leżenie na brzuszku, ale z główką idzie jej całkiem nieźle, potrafi utrzymać w górze dłuższą chwilę i podpiera się na przedramionach:)Noszona na ramieniu bardzo ładnie trzyma.
A z karmieniem to różnie, rano i wieczorem chce częściej a w ciągu dnia ma 2 sesje spania po ok 3 godziny. Jak mam gdzieś się wybrać to wolę ją zabrać ze sobą niż zostawiać np mamie, jak zostawiałam to zakupy robiłam na biegu i w stresie czy za chwilę nie będzie po mnie dzwonić. A tak widzę że zaczyna się wiercić znaczy że powoli trzeba się zbierać:-)

Lenka - fotki super - ja także nie zdążyłam:) bo w szpitalu raczej nie te plenery by robić sesje brzuszkową:)
Mój Jasiek na brzuszku tylko chwilkę leży i zaraz się złości ale z główką daje radę i uwielbia nosić się już tylko w pionie bo na "leżaka" ma niefajne widoki a tak to jakieś obrazki na ścianie, jakiś bałagan w mamy szafie a tam tak kooolorowo :)
Muszę się pochwalić kupiliśmy wczoraj Fisher Price karuzelkę WSZYSTKIM WAM gorąco POLECAm. Normalnie sobie nawet wczoraj posprzątalam bez przerw na głaskanie:) Jasiek zaczarowany , patrzy cieszy się do misiów a potem jak chce mu sie spac usypia. W nocy obudził mi się o 3 (chyba mam skok bo dotychczas o 6 wstawał przez ostatnich kilka dni) zjadł i właczyłam mu karuzelke z wyświetlaczem na suficie, po 5 minutach śpiochał:)

reklama
Dziewczyny ratunku!! Kupilam na allegro buty na jesien a w paczce oprocz butow byly karaluchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udalo mi sie zabic dwa ale nie wiem czy wiecej ich tam nie bylo bo pudelko stalo przez tydzien nie ruszane :(:( Help!!!! Co mam teraz zrobic?? Nie chce miec robactwa w domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry