reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

lena ja tez mam ten sam problem co ty z małym, wiesz kupilam teraz smoczek z aventa,bo on jest taki płaski i mały go probuje zassac,ale musze mu nieraz smoka przytrzymac. Wez tez spróbuj .

Haha mi sie tak smiac chce,ze wy torunianki sie spotkac chcecie,a my ustronianki z paula sie spiknac nie mozemy :p

Co do maty ja mam fisher prica rainforester,ale ta tańszą - taka prostokatna z pałakiem ,drzewem i zyrafka . Super sprawa i ona nowa kosztuje ok 130zł .

O ta własnie FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST L1664 (1174676381) - Aukcje internetowe Allegro

Ja kupuiłam uzywana, wylicytowalam na allegro za 60zł. Wyglada jak nowa, wogole nic nie zniszczone.

Kochana trzymam to się drze wniebogłosy;(

reklama
kuzwa przez to ,ze cos szwankuje w bb ,nie moge odnalezdz swoich postow,musze szukac :/ ostatni post zapisany mam 2sierpnia, co jest grane ???

Hej
Moja królewna ma dobry humor od dwoch dni....je i śpi....A co najważniejsze znów zaczęła ciągnąć cycka....Narazie raz dziennie, pozostałe posiłki odciągniętego mleka z butli ale najważniejsze że znów zaczęła ciągnąć...Bo za zadne skarby nie chciała ostatnio ciągnąć....Tylko zaczynała wrzeszczeć jak próbowałam ją cyckiem nakarmic...a od wczoraj taka odmiana....A no i karmię juz bez nakładek....Super uczucie...
Co do chrztu....Ja na razie dostałam od księdza papierek do wypełnienia z mnóstwem pytań....A to czemu chcemy ochrzcic dziecko, a to jakie zadania wynikają z chrztu, a to jak czesto chodzimy do koscioła i sie spowiadamy, dlaczego wybrane przez nas osoby zasługuja na chrzestnych i kupe innych....U was też tak jest....???? Nie wiem też ile ksiądz sobie policzy za ochrzczenie Polki...I wogóle co powie na to że nie mamy ślubu....No nic jutro się dowiem....

Hej kochane. Byłam u księdza i mamy chrzciny za 2 tyg (22-ego sierpnia). Ja też mam zamiar dac nie więcej niż 100zł. No i przyjaciółka pytała co chce wiec zażyczyłam sobie konika :)
Jasiek też ostatnio pcha łapki do buzi, a przy tym fajnie cmoka.
Wszystkiego naj dla maleństw dwumiesięcznych.
Jutro mój Jasiek ma swoją dwumiesięcznice :)

Witam nową czerwcówkę Madzie :)

_avena_ zdaje się że nasze dziewczyny urodzone tego samego dnia:)
11/06:-D ja miałam cc, a Ty??
....A no i karmię juz bez nakładek....Super uczucie...
Agi jak tego dokonałaś?Zdradź :) U mnie bez nakładek prawie w ogóle nie chce zasysać, jak przez nakładki ciągnie i sutek już trochę wciągnięty to czasem się udaje ale tylko przy jednej piersi i na chwilkę, a drugiej piersi wcale nie chce:-/

reklama
Do góry