reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Milka, Gosiagro- Jagoda ma dłonie troszke jasniejsze od twarzy, marmurkowe, chłodne i wilgotne :)A na wieczor pełne paproszkow ktore uzbiera w ciągu dnia :)
u mojej Igi też tyle tych kłaczków między paluszkami:-)
Dzoiewczymy mam problem albo sama sobie go stwarzam , jakie dlonie maja Wasze dzieci ??
Moja ma jaśniejsze niż buźka i czasem marmurkowe, przeważnie łapki są cieplutkie, ale np czasem podczas snu chłodne. ALe nigdy nie miała wilgotnych.
Jak zasypiają Wasze dzieci??
Iga zasypia w rożku przeważnie, staram się jej nie uczyć zasypiania na rękach więc ją bujam na kolanach:-)Zaśnie też np w bujaczku czy wózku.

reklama
Cześć Dziewczyny, podczytuję Was troszkę jak mam czas i jak złapię zasięg w tym buszu:))
Łukaszek dopiero od wczorajszego wieczorku troszkę spokojniejszy. Już mieliśmy wyjeżdżać, nie wiedziałam co się z nim dzieje. Dziś jest naerazie o niebo lepiej. Pierwszy raz udało mi się od przyjazdu ciepłą kawę wypić.
Pogoda narazie ładna, chociaż dzisiaj troszkę wieje. Chciałam żeby Łukasz pop[rzebywał jak najwięcej na świeżym powietrzu a dopiero wczoraj wieczorem nam się udało, wcześniej jak tylko wychodziliśmy na dwór odrazu zaczynał krzyczeć :////
Poza tym mam wrażenie że ma jakiś światłowstręt, przy świetle dziennym na dworzy bardzo mocno zaciska powieki i nie chce oczu otworzyć, nawet jak nie ma mocnego światła, podczas zachmurzenia, nie wiem co mu dolega:(((((

Poza tym mam wrażenie że ma jakiś światłowstręt, przy świetle dziennym na dworzy bardzo mocno zaciska powieki i nie chce oczu otworzyć, nawet jak nie ma mocnego światła, podczas zachmurzenia, nie wiem co mu dolega:(((((

zyrafka-moja też nie za bardzo lubi światło dzienne jak wyjde z nią na dwór to też mróży ale z czasem się przyzwyczaja

Moja również tak reaguje na światło dzienne. To chyba normalna reakcja.

Zyrafka- Jagoda tez tak reaguje na swiatlo dzienne :)

Ewus- pieknie wyglądasz, chlopaki rosną a Twoj bufet.. hoho :):) Trzymaj sie dzielna kobieto :)

Ja chyba oszaleje dzisiaj. jagoda tak marudzi jak nigdy i od rana spala 3 razy po 20 minut!!!

Ostatnia edycja:
ewus wspaniale wygladacie :-)

A skad wiesz,ze maly ma przepukline czym sie to objawiło ? My mamy skierowanie do poradni,bo lekarz wykrył jakies szmery w serduszku u dzinksa.

ewus wygladacie super
naprawde podziwiam cie, jestes taka mloda i tak swietnie dajesz sobie sama rade z dwojka
szkoda ze tata nie przylecial na chrzciny

Kajdusiu zdjecie fantastyczne

wczoraj chyba rzeczywiscie cos bylo bo Jas nie chcial zasnac
usypialam go od 9 do 11
jeszcze mamy gosci i chcialam chociaz godzinke posiedziec
dzieciaki chyba wyczuwaja kiedy chcemy zeby zasnely i robia na odwrot

ewela a czemu sie tak przejmujesz ta przepuklina?
Jasiowi tez pepek wylazl, pediatra go ogladala i wszystko jest ok, mam nic nie robic

reklama
Brawo Lena!! Brawo Gaja :)

Moja zasnela w wozku, bez jedzenia i bez kapieli. Pierwszy raz mialam Jej dzisiaj dosc. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej.

Do góry