Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
a za ile kupiłaś konika? są w smyku np? na allegro z przesyłką 75 zł wyhodzi
Ja kupiłam w sklepie za 89zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a za ile kupiłaś konika? są w smyku np? na allegro z przesyłką 75 zł wyhodzi
swietna fotka :-):-):-)
Jak zasypiają Wasze dzieci??
Dzoiewczymy mam problem albo sama sobie go stwarzam , jakie dlonie maja Wasze dzieci ?? ercio ma ostatnio jakies takie trupio blade wrecz jak u porcerlanowej laleczki, zupelnie inny kolor niz twarz czy reszta reki, nie pamietam czy bylo tak od poczatku, w szpitalu mial robione badanie pulsoksymetrem i bylo ok, tez lapki sa z reguly zimne teraz jak spi ma cieple ale kolor mi ciezko sprawdzic. Zlecilam mezowi wywiad w pracy ale pewnie beda kazali z nim przyjechac , troche sie martwie ze zleca miliard badan i wyjdzie cos nie tak
dziś pierwszy bezmleczny dzień, więc trzymajcie kciuki, bo ja kocham jogurty, serki i inne tego typu rzeczy :-(
za to wczoraj miałam zabiegany dzień od samego rana po lekarzach, mała złapała znowu jakiegoś wirusa i znowu gardło chore, później z Tomkiem na usg, w międzyczasie zakupy..ech dzis za to tylko ortopeda, mam nadzieję że wszystko ok z bioderkami
Dzieki dziewczyny,myslalam,ze któras mi podpowie co to moze byc. :-(Doszłam sama, kleiłam małemu pepuszek ,zeby sie przepuklina nie zrobiła i od tego momentu mały sie robił z dnia na dzien niespokojny i drazliwy,a od dwoch dni non stoper mi plakała 24h/d i wczoraj na nocke odkleiłam go i jak ręką odjął mały sie uspokoił . I co teraz robic jak pępek wychodzi,a przyklejac nie moge?
Co do konika, ja go dostałam w prezencie.