reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

dzięki wszystkim za informaję w sprawie zabawek do wózka. chyba też jakąś w końcu zakupię, tylko ciekawe na ile go ona zainteresuje :zawstydzona/y:

kurde tylko nie czuje, żeby to był kryzys bo mam nawał pokarmu a już mam 3 laktator i dalej nic widocznie tak jak mówiła położn, że moje piersi nie nadają się do laktatora!!Więc chyba coś będę kombinować z mlekiem modyfikowanym!!

może to problem natury psychologicznej? kiedyś czytałam o kobiecie, która nie mogła ściągnąć pokarmu w pracy i mąż wymyślił specjalnie dla niej pokaz zdjęć dziecka. skutek był taki, że mleczko zaczęło lecieć. trudno uwierzyć, ale mi też lepiej leci jak patrzę na synka i myślę o nim:sorry:

Lena widzę że zaczyna się pichcenie jak w ciąży :)

gosiagro ja odkąd mała się urodziła normalnie muszę czasami ugryźć się w język żeby jej czegoś nie powiedzieć :/
pamietaj, że to TY! jesteś matką i TY! decydujesz :rofl2: nie daj się teściowej. też mi było trudno mojej coś powiedzieć, ale zdrowie maluszka ważniejsze niż jej samozadowolenie z trzymania dziecka w dziwnej niefajnej dla kręgosłupa pozie :baffled:

u nas dziś dzień spiocha. aż się zaczynam martić, czy z synkiem wszystko ok, bo po ładnie przespanej nocy, śpi już prawie cały dzień z krótkimi przerwami na jedzenie.. Jak to jest, że jak nie śpi, to się człowiek martwi, a jak śpi to się człowiek martwi jeszcze bardziej ?:szok:

reklama
Anecznik ja też czekam właśnie na becikowe (będzie pod koniec miesiąca) i już całe rozpracowałam :) mata i konik morski Fisher dla małego i trochę nowych ciuszków i nie ma becikowego...strasznie "wielka" kasa
dobrze że ją dostaliśmy bo nasz najmądrzejszy rząd chce to zabrać :( bo przecież dziura budżetowa, a podwyżki i premie sobie przyznają ...:angry::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y:

pamietaj, że to TY! jesteś matką i TY! decydujesz :rofl2: nie daj się teściowej. też mi było trudno mojej coś powiedzieć, ale zdrowie maluszka ważniejsze niż jej samozadowolenie z trzymania dziecka w dziwnej niefajnej dla kręgosłupa pozie :baffled:

u nas dziś dzień spiocha. aż się zaczynam martić, czy z synkiem wszystko ok, bo po ładnie przespanej nocy, śpi już prawie cały dzień z krótkimi przerwami na jedzenie.. Jak to jest, że jak nie śpi, to się człowiek martwi, a jak śpi to się człowiek martwi jeszcze bardziej ?:szok:

Kilka razy jej uwagę zwracałam :) ale do niej nie dociera chyba...

Moja też prawie ciągle śpi, byłyśmy na spacerku to tylko na nim była aktywna a jak przyszłyśmy to zjadła i znowu śpi.

Ja już po wizycie u gina, wsio oki:tak::tak: w końcu wzięłam zaświadczenie do becikowego:-)

koriander
- gratulujemy wam pięknie trzymanej główki :tak::tak: a jak polowanie, z sukcesem?

Moje becikowe juz dawno wydane a wczoraj dostalam polecony ze informuja o przyznaniu becikowego. Paranoja jakas. Najpierw przelewaja na konto a potem decyzja o przyznaniu, hehe

Kupilam chuste dla Jagody Bebelulu model Lulu. Odbiore w sobote to Wam napisze jak wrazenia...

Oprocz tego wkurzylam sie dzisiaj strasznie. Jak bylam w szpitalu to moj M oddal moj samochod do warsztatu zeby wymienic klocki, tarcze, olej i milion innych rzeczy. Kupe kasy na to poszlo. No i odkad ten samochod idebralismy to ciagle cos piszczalo. W koncu dzisiaj pojechalam tam bo juz tego zniesc nie moglam, a oni tam mi mowia ze nie wiedza jakim cudem ja wogole dojechalam do tego warsztatu bo kazde kolo w inna strone pochylone ;/ Okazalo sie ze zapomnieli zbierznosci mi ustawic :szok::szok:

Mój też dziś strasznie dużo śpi...cała noc przespana i teraz już śpi 5 godzin z jedną 15 minutową przerwą na papu

Kilka razy jej uwagę zwracałam :) ale do niej nie dociera chyba...

Moja też prawie ciągle śpi, byłyśmy na spacerku to tylko na nim była aktywna a jak przyszłyśmy to zjadła i znowu śpi.

może zbierają siły na kolejny skok rozwojowy :-) już się zaczynam bać ;-)

my już po wizycie, niestety i ja dołączam do klubu mam dzieci ze skazą białkową, na razie jakoś sobie nie wyobrażam mojej diety dalszej, ale musze dać radę :) zmykam do wanny, bo zaraz fifi wróci z dworu i będzie kąpiel :)

reklama
Mój też dziś strasznie dużo śpi...cała noc przespana i teraz już śpi 5 godzin z jedną 15 minutową przerwą na papu
to chyba pogoda bo u nas to samo :tak: juz drugi dzien z rzedu istny aniolek :-D
Ja już po wizycie u gina, wsio oki:tak::tak: w końcu wzięłam zaświadczenie do becikowego:-)

koriander
- gratulujemy wam pięknie trzymanej główki :tak::tak: a jak polowanie, z sukcesem?
gratuluje wizyty, a pamietasz jak jeszcze chwile temu wklejalysmy po wizytach zdjecia z usg :-D
a mysz nadal harcuje :wściekła/y:

Kupilam chuste dla Jagody Bebelulu model Lulu. Odbiore w sobote to Wam napisze jak wrazenia...

No i odkad ten samochod idebralismy to ciagle cos piszczalo. W koncu dzisiaj pojechalam tam bo juz tego zniesc nie moglam, a oni tam mi mowia ze nie wiedza jakim cudem ja wogole dojechalam do tego warsztatu bo kazde kolo w inna strone pochylone ;/ Okazalo sie ze zapomnieli zbierznosci mi ustawic :szok::szok:
:szok: to dobrze ze szczeskiwie dojechalas

powodzenia z chusta daj znac jak wam idzie :-D

Do góry