yoshe
Fanka BB :)
dzięki wszystkim za informaję w sprawie zabawek do wózka. chyba też jakąś w końcu zakupię, tylko ciekawe na ile go ona zainteresuje
może to problem natury psychologicznej? kiedyś czytałam o kobiecie, która nie mogła ściągnąć pokarmu w pracy i mąż wymyślił specjalnie dla niej pokaz zdjęć dziecka. skutek był taki, że mleczko zaczęło lecieć. trudno uwierzyć, ale mi też lepiej leci jak patrzę na synka i myślę o nim
u nas dziś dzień spiocha. aż się zaczynam martić, czy z synkiem wszystko ok, bo po ładnie przespanej nocy, śpi już prawie cały dzień z krótkimi przerwami na jedzenie.. Jak to jest, że jak nie śpi, to się człowiek martwi, a jak śpi to się człowiek martwi jeszcze bardziej ?
kurde tylko nie czuje, żeby to był kryzys bo mam nawał pokarmu a już mam 3 laktator i dalej nic widocznie tak jak mówiła położn, że moje piersi nie nadają się do laktatora!!Więc chyba coś będę kombinować z mlekiem modyfikowanym!!
może to problem natury psychologicznej? kiedyś czytałam o kobiecie, która nie mogła ściągnąć pokarmu w pracy i mąż wymyślił specjalnie dla niej pokaz zdjęć dziecka. skutek był taki, że mleczko zaczęło lecieć. trudno uwierzyć, ale mi też lepiej leci jak patrzę na synka i myślę o nim
pamietaj, że to TY! jesteś matką i TY! decydujesz nie daj się teściowej. też mi było trudno mojej coś powiedzieć, ale zdrowie maluszka ważniejsze niż jej samozadowolenie z trzymania dziecka w dziwnej niefajnej dla kręgosłupa pozieLena widzę że zaczyna się pichcenie jak w ciąży
gosiagro ja odkąd mała się urodziła normalnie muszę czasami ugryźć się w język żeby jej czegoś nie powiedzieć :/
u nas dziś dzień spiocha. aż się zaczynam martić, czy z synkiem wszystko ok, bo po ładnie przespanej nocy, śpi już prawie cały dzień z krótkimi przerwami na jedzenie.. Jak to jest, że jak nie śpi, to się człowiek martwi, a jak śpi to się człowiek martwi jeszcze bardziej ?