No to się pochwaliłam przed chwilą mi koncert urządziła że hej!! ale ten płacz to na sen bo od rana nie śpi, czasami mam wrażenie, ze im bardziej śpiąca tym trudniej jej zasnąć:-(, dopiero ją suszarka uśpiła, mam nadzieje, że trochę pośpi
reklama
No to się pochwaliłam przed chwilą mi koncert urządziła że hej!! ale ten płacz to na sen bo od rana nie śpi, czasami mam wrażenie, ze im bardziej śpiąca tym trudniej jej zasnąć:-(, dopiero ją suszarka uśpiła, mam nadzieje, że trochę pośpi
gosiagro moja też jak jest zmęczona to jest strasznie marudna oczywiście nie da się tego przetłumaczyć mojej teściowej która wczoraj jak mała marudziła i dosłownie zasypiała jej na rękach mówiła do niej "nie śpij, przecież nie będziesz cały czas spała" i nie dawała jej zasnąć :/ całe szczęście 20min później wyszła bo musiała do pracy jechać - miałam wtedy problem żeby małą uśpić bo się wydzierała ze zmęczenia aż mi jej szkoda było...
gosiagro moja też jak jest zmęczona to jest strasznie marudna oczywiście nie da się tego przetłumaczyć mojej teściowej która wczoraj jak mała marudziła i dosłownie zasypiała jej na rękach mówiła do niej "nie śpij, przecież nie będziesz cały czas spała" i nie dawała jej zasnąć :/
Kasiek1983
Fanka BB :)
Pamiętam że któraś z Was pisała że jej maluszek ma przepuklinę pępkową... czy maleństwo jest przez to jakieś niespokojne?
Moja tez nie śpi dzisiaj od 9 i jakoś nie ma zamiaruA ja bym sobie zrobiła ciasteczka francuskie i czekam jak na zbawienie aby usnęła;P
Lena widzę że zaczyna się pichcenie jak w ciąży
gosiagro ja odkąd mała się urodziła normalnie muszę czasami ugryźć się w język żeby jej czegoś nie powiedzieć :/
Fajne te blendery brauna.
Mi się podoba ten
Braun MR 6550 M CA V - Stopka miksująca Braun w RTV EURO AGD
a raczej dołączone do niego naczynia próżniowe :-) tylko zastanawiam się czy takie naczynia w ogóle się sprawdzają. Za nim dostane becikowe to mam jeszcze czas się zastanowić :-)
Idę zrobić test na charakterek mojego smyka.
Mi się podoba ten
Braun MR 6550 M CA V - Stopka miksująca Braun w RTV EURO AGD
a raczej dołączone do niego naczynia próżniowe :-) tylko zastanawiam się czy takie naczynia w ogóle się sprawdzają. Za nim dostane becikowe to mam jeszcze czas się zastanowić :-)
Idę zrobić test na charakterek mojego smyka.
Klementinka
tak samo u nasNo to się pochwaliłam przed chwilą mi koncert urządziła że hej!! ale ten płacz to na sen bo od rana nie śpi, czasami mam wrażenie, ze im bardziej śpiąca tym trudniej jej zasnąć:-(, dopiero ją suszarka uśpiła, mam nadzieje, że trochę pośpi
im bardziej spiacy i marudny, tym bardziej nie moze usnac
niech ci da cos na wzdecia, mojemu malemu pomaga taki syropek roslinny a ja lykam krople zoladkowe i kupy samój Fifi tez woli w nocy spac niż w dzień, w związku z tym nie narzekam i jestem z niego dumna, bo dziś spał do 7:45 (zasnał gdzieś o 21:30), tylko się martwię dalej bo on kupki od wczoraj od popołudnia nie zrobił, a normalnie to by już w tym czasie ze 3 co najmniej były
o 16:00 mamy wizytę u pediatry, więc postaram się roziwać moje wątpliwości, musze sobie tylko pytania zapisać na katreczce, żeby nie zpaomnieć
ty jestes niesamowitaMoja tez nie śpi dzisiaj od 9 i jakoś nie ma zamiaruA ja bym sobie zrobiła ciasteczka francuskie i czekam jak na zbawienie aby usnęła;P
i jeszcze francuskie, mniam
Koriander, dzieki za wskazowki
niestety tego wiazania mi nie pokazuje
koriander
Ja sie rowniez witam, my po wizycie kontrolnej, Lili tyje ok 1kg miesiecznie i urosla 5cm przez ostatnie 4 tyg, wiec jestesmy zadowolone Poza tym trzyma glowke jak 4 msc dziecko i pani pochwalila ze tak ladnie cwiczymy na brzuszku, oby tak dalej. Lilusia caly czas gadala do lekarki i sie smiala, nie wie jeszcze co takie wizyty moga oznaczac
U nas caly czas leje, w czasie deszczu to chyba glownie mamy na macierzynskim najbardziej sie nudza :-):-) Chyba upieke ciacho, chociaz walka z kilogramami trwa
Klementinka no cos zdjecia nie dzialaja, moze cos naprawiaja w serwisie BB bo wszyscy tak maja. Generalnie chodzi o takie dwie kieszonki na brzuchu (splecione na krzyz) i do jednej sie wklada na lezaco malucha a druga go jeszcze z zewnatrz oplata.
sredniaczek u nas :-) Fajnie ze nocki wam tak ladnie przebiegajaA właśnie robiłyście sobie test z Języka niemowląt. Jakimi typami są wasze maleństwa? Moja jest Średniaczkiem:-)
U nas caly czas leje, w czasie deszczu to chyba glownie mamy na macierzynskim najbardziej sie nudza :-):-) Chyba upieke ciacho, chociaz walka z kilogramami trwa
Klementinka no cos zdjecia nie dzialaja, moze cos naprawiaja w serwisie BB bo wszyscy tak maja. Generalnie chodzi o takie dwie kieszonki na brzuchu (splecione na krzyz) i do jednej sie wklada na lezaco malucha a druga go jeszcze z zewnatrz oplata.
Ostatnia edycja:
reklama
Pamiętam że któraś z Was pisała że jej maluszek ma przepuklinę pępkową... czy maleństwo jest przez to jakieś niespokojne?
JA PISALAM,ALE JESZCZE NIE MA TYLKO MOZE DOSTAC JAK PEPEK BEDZIE TAK WYCHODZIL NA WIERZCH . sory za caps no jest troche niespokojny,ale niewiem czy to z powodu pepka
kurde dzinks marudny spac nie chce , tylko miny trzaska nieziemskie jak mu mowie,zeby dal mamie odpoczac
konik morski super rzecz ,maly przy nim odlatuje :-)