Dziewczyny czy jak wychodzicie na spacer to maluch śpi czy nie i ewentualnie zasypia na spacerze? Od jakiegoś czasu nie mogę z synkiem wyjść z domu, bo w wózku jest ryk. A jak wkładam do wózka uśpionego, to się za chwilę budzi i też jest ryk. Nie wiem już co wykombinować! Przecież nie możemy wciąż w domu siedzieć! Poradzcie coś...
moja zazwyczaj zasypia na spacerze, ale przeważnie jak wychodzimy to płacze jak zassie smoka to jest ok. Chciałabym ją najpierw uspać w domu, ale potem musze zjeżdżać po schodach wiec i tak by się obudziła. Ale generalnie muszę powiedzieć, że podczas spaceru często płacze jak nie na początku to pod koniec, czasami tez mam dość i mi się wychodzić nie chce, a jeszcze ta perspektywa wnoszenia wózka na 3 piętro jest masakryczna:-(
Byliśmy dziś pobrać krew (kontrolnie w związku z anemią)...ponieważ na poziom żelaza trzeba jej troszkę więcej niż samą morfologię...pielęgniarka ukłuła Helenkę w piętkę aż dwa razy.,..bez płaczu się nie obyło, choć ona jest baaaardzo dzielna i z paluszka jak miała pobieraną to nawet się nie obudziła...no ale to to było miesiąc temu...Dziś był żałosny płacz i już po chwili błogi sen ;-) Już odebraliśmy wyniki krwi...wygląda na to, że anemia nas już niedotyczy...wyniki są w dolnej, ale normie-tak się cieszę! Żelazo również...
Jesteśmy też po drugim badaniu wzroku i też wszystko Ok...Jesteśmy szczęśliwe!
Proszę poradzcie mi jeszcze ...czy ktoś z Was próbował pomału wprowadzać Bebilon albo inne mleko, karmiąc jednocześnie Bebilonem Pepti?
super, że wyniki są ok. Ja od początku karmię Bebilon 1, więc nie pomogę.
czytam ze chodzicie z maluchami po róznych lekarzach ja bylam jaknarazie na usg bioderek i potem kolejna wizyta w 4 miechu
a do neurologa chodzicie dlaczego? trzeba czy pediatra zalecil?
Ja oprócz usg bioderek będę szła do neurologa dostałam skierowanie od pediatry, bo mała układa główkę w jedną stronę zazwyczaj a no i morfologie będę robić bo lekarz mówi, że blada.
ewela - jak zazdroszczę tego morza, super wyglądacie, co ty tak narzekasz na figurę, super wyglądasz
i musze sie pochwalic ze dzis moj synciu obdarzyl mame tak pieknym bezzebnym usmiechem ze sie roztopilam
do tej pory usmiechal sie tylko tak w polowie
uśmiech dziecka bezcenny
pytanie mam: Co ile jedzą Wasze dzieci w dzien?? .
moja je co 2,5 - 3 godziny, w nocy przerwa około 7 godzin, chociaż wczoraj była przerwa nocna 8,5 godziny