reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Milka - cos w tym jest - i bardzo dobrze, bo przy tak wymagajacych starszakach byloby krucho ;)

I juz tak wczesnie odciagacie skorki chlopaczkom? ja sie tyle naczytalam, zeby tego do roku nie ruszac .. potem owszem - bo i kwestia higieny i pozniejszych problemow wlasnie .. ech.

reklama
pytanie mam: Co ile jedzą Wasze dzieci w dzien?? Moja z zegarkiem w reku co 2 godziny i nie ma znaczenia czy zje cyca czy modyfikowane. Chcialabym zeby wytrzymywala 3 godziny ale nie wychodzi nam to. Dodam ze w nocy je tylko raz po 7h nieprzerwanego snu..
oj tak moja też tak ma- jak w zegarku co 2 godzinki w dzień i raz w nocy.

moja zazwyczaj zasypia na spacerze, ale przeważnie jak wychodzimy to płacze jak zassie smoka to jest ok. Chciałabym ją najpierw uspać w domu, ale potem musze zjeżdżać po schodach wiec i tak by się obudziła. Ale generalnie muszę powiedzieć, że podczas spaceru często płacze jak nie na początku to pod koniec, czasami tez mam dość i mi się wychodzić nie chce, a jeszcze ta perspektywa wnoszenia wózka na 3 piętro jest masakryczna:-(
a próbowałaś pierw znosić gondole a później stelaż? mi jest tak łatwiej. mała sobie spokojnie leży na dole a ja hop siup na górę.

I kolejne pytanie: Ma ktoras chuste Bebelulu lulu? Zastanawiam sie nad kupnem...

Ja sie właśnie zastanawiałam nad tą chustą, ale znalazłam jeszcze takie Chusty do noszenia dzieci - tkane - LennyLamb.com i chyba na te się zdecyduje, maja dużo dobrych opini

U nas po wczorajszej pięknej nocy dzisiaj znowu masakra pobudka 3 razy do jedzenia i jeszcze co chwila mały stękał prykał wydawał dziwne dzwieki, a to sie rozkopał z rożka i już po spaniu wiec trzeba wstawać i znów go zawijać i tak w kółko.

Ostatnia edycja:
Witam,

A u nas Mała wieczoem, ok 22 zasnęła bez butli, tylko na cycusiu i spała do ok 3:-D:-D:-D. Ale mi to poprawiło humor!!!
Nocne karmienie tez bez butli ale to juz od jakiegos czasu :-)

życze wszystkim miłego dnia!

mi też się podobają te chusty lenny lamb i słyszałam że są dobre. Tylko ta cena :sorry:

W biedronce są Huggies'y 99 szt za 39,99zł Rozmiary są 3 , 4 i 5.

Ostatnia edycja:
cena fakt nie mała, ale fajne jest to ze w tych chustach można nosić dzieciaczka jak ma 2-3 latka, wiec jest to wydatek na jakiś czas, o ile dzieciaczek będzie chciał być w takiej chuście :-D

dzisiaj u mnie pada i kurcze Szymek nie poszedł do przedszkola bo ja nie mam jak z Kacprem isc go odprowadzić a nie mam siły znosić wózka na chwile a potem go targać do góry bo to moje bydle 17 kg waży :szok::-( teraz żałuje ze wogóle sie zgodziłam na ten wózek ale mój P tak sie na niego uparł, ciągle sie zastanawiam jak ja przy Szymku miałam siłe ten wózek wnosić na rękach do domu, jak teraz nawe nie mam siły go do góry podniesć

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry