kpi23
Fanka BB :)
kpi- ja nie bardzo trzymam dietę, choć nie przepadam za produktami mlecznymi więc nie mam jakiegoś dużego problemu. Mała już w zasadzie na sztucznym większość karmień jedzie. Coraz rzadziej odciągam pokarm i jest go coraz mniej. A poza tym po nutramigenie jest szczęśliwa i zadowolona- ładnie śpi więc chyba odpuszczę sobie moje mleko.
a czemu nie karmisz piersią? jeśli można zapytać ...
jakiś czas temu wyczytałam, że miałaś wizytę konsultantki laktacyjnej, poradziła coś sensownego?
ja z kolei byłam na wizycie i jestem bardzo średnio zadowolona ... Bona Mater ... , czy jakoś tak podobnie ...
rozpoczyna sięnasz lekarzowy tydzień: jutro ortopeda, w piątek szczepienie, szczepimy bezpłatnymi, więc się trochę stresuję....
w nast epny wtorek idę do gina i już mi się nie chce, kolejne 120 pln wydam, ale w sumie raz na pół roku to nie będzie tak bolało
cały czas czekam na wypłatę z ZUSu, chyba spróbuję tam zadzwonić bo mnie szlag trafia
u nas też wizyty w tym tygodniu:
we czwartek neurolog a w piątek ortopeda... oby wszystko było w porządku...
Cześć Dziewczyny! Już Was nie poczytam, bo kończę się pakować. Jadę na tydzień na wypoczynek nad jeziorko:-)mam nadzieję, że pogoda dopisze.
Chciałam się pochwalić, że Łukaszek przespał 6,5h)))))))))))))))))))
Życze przespanych nocek, spokojych dni, bezbolesnych szczepień i jak najwięcej radosnych dni!!!
Odezwę się za tydzień, chyba ze uda mi się z buszu napisać))
Ależ Ci fajnie! Wypoczywaj !
Ja może się na troszkę w góry wybiorę ale to daleko od cywilizacji i jakoś tak się obawiam ...
a my za chwile do pediatry
juz nie moge zniesc jego cierpienia z ta kupa
kiedys bylo tak pieknie, kupka prawie co karmienie a teraz spac nie moze bo gazy mecza
no i dwa miesiace Jas dzis konczy, o rany jak szybko czas leci
Serdeczne życzonka dla Jasia!!!