hej u nas kolejny dzien bez upalow i maly zaczal przesypiac znow wieksza czesc dnia to bardzo mile
tym bardziej ze wrocil Olaf wczoraj pogralismy w gry poukladalismy lego poszlismy na spacer a maly spal jak za pierwszych dni w domu
Agast zegarek super ja dostaje pierscionki i za Ola i za Ercia w tym samym stylu i ladnie sie prezentuja na jedym palcu
Katarzynajanicka super spanie u mnie rekord to od 22 do 4 nad ranem
Lena Ercio tez czasem atakuje na dwa, ale z reguly z tego drugiego tylko ciumknie,
Yoshe skad pewnosc ze to koper ??
Klementinka kolezanka ktorej syn mial skaze wlasnie robil kupy ze sluzem, a laktator mam z aventu isis
AniaCh wracajac do Filipka jaka konkretnie wade zdiagnozowano, wiem ze te dziurki w serduszku najczesciej samoistnie sie zarastaja wraz z nabieraniem wagi
Zyrafka to wieczne myslenie czy jest ok moze zniknie za jakies 20 lat
) ja do tej pory slysze jak Olaf w nocy wychodzi ze swojego lozeczka. Jak Oli mial 3 miesiace i katar to polecialam do lekarza jak juz stalam w tej przychodni dla dzieci chorych to normalnie widzialam jak go te wszystkie zarazki oblepiaja
a poszlam z lekkim katarkiem
Sloniczka skad pomysl ze zlamanym obojczykiem ??
Ewitka u nas po 2 tyg olaf mial kryzys teraz juz jest ok tyle ze ciagle by kolo niego skakal i dochodzi do tego ze boje sie wyjsc do ubikacji jak jestem z nimi sama bo boje sie ze wkoncu na niego wpadnie do lozeczka czy cos Trzymam kciuki za luty ;-)