zyrraffka
Szczęśliwa mama
ja kupiłam teraz huggiesy 2 i wielkościowo są identyczne jak pampersy 3, są chłonniejsze niż pampersy, lepiej kupkę wchłaniają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pampersy ze spiacym dzieckiem- baby dry sa super
lepsze od zoltych, bardziej chlonne i na noc wystarcza nam jedna pieluszka
dziewczyny jakie macie reczne pompy do mleczka?
ja mam elektryczna medeli i nie jestem zadowolona
odpompowywanie boli i malo mleka wylatuje
piersi mam twarde i pelne a ona nie odpompowuje
chce kupic reczna i nie wiem jaka
JA tez tak mam, caly czas boje sie zeby nie zachorowala, zeby dobrze rosla itp... W nocy juz nie wstaje na kazde jej kwikniecie ale czesto sprawdzam czy dobrze lezy, zwlaszcza ze zaczela wedrowac przez cale lozko i albo lezy odkryta albo wsadza noge miedzy szczebelki. Tak to juz chyba bedzie, nasza nowa rola mamy :-) Mysle ze z czasem troche sie to unormujeDziewczyny czy wy też tak macie, ze się ciągle martwicie o swoje dziecko. Ja już w jakąś paranoję popadam chyba, ciągle coś mnie martwi, teraz np. ze od wczoraj mały dużo w dzień śpi ale tak bardzo czujnie i cały czas się kręci, przebudza, mruczy pod nosem :-(mój mąż już ma mnie dosyć
ja mam Tommee Tippe i jest super!dziewczyny jakie macie reczne pompy do mleczka?
ja mam ręczny Avent Isis i do tej pory się sprawdzał:-)dziewczyny jakie macie reczne pompy do mleczka?
na samym cycu jedzie chłopak, do tej pory spał do ok4, dziś pobił rekord, jak mu B. pampera zmieniał o 5, bo był obsrany po pachy i stękał to sie nie obudził dopiero za jakiś czas na jedzonko się zdecydowałrany, a on tak śpi nakarmiony butlą czy piersią??
mój dziś kończy 2 mies. i budzi się na jedzenie w nocy kilka razy.
prawieKlementinka twój synek przesypia już całą noc?
no i juz wiem jaki kupicja mam Tommee Tippe i jest super!