reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
dziewczyny jakie macie reczne pompy do mleczka?
ja mam elektryczna medeli i nie jestem zadowolona
odpompowywanie boli i malo mleka wylatuje
piersi mam twarde i pelne a ona nie odpompowuje
chce kupic reczna i nie wiem jaka

pampersy ze spiacym dzieckiem- baby dry sa super
lepsze od zoltych, bardziej chlonne i na noc wystarcza nam jedna pieluszka

Klementinka twój synek przesypia już całą noc?

Ja mam ręczny laktator Avent'a i jestem zadowolona :)

ja mam tommee tippee ale jeszcze nie używałam :no:

Dziewczyny czy wy też tak macie, ze się ciągle martwicie o swoje dziecko. Ja już w jakąś paranoję popadam chyba, ciągle coś mnie martwi, teraz np. ze od wczoraj mały dużo w dzień śpi ale tak bardzo czujnie i cały czas się kręci, przebudza, mruczy pod nosem :-(mój mąż już ma mnie dosyć

AniuCh- współczuję Wam bardzo, i życzę żeby udało się wyleczyć maluszka jak najmniejszym kosztem dla jego ciałka i psychiki, życzę, zeby się okazało za jakiś czas, ze nie trzeba operować!!!Trzymaj sie mocno, jesteś bardzo dzielna!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy wy też tak macie, ze się ciągle martwicie o swoje dziecko. Ja już w jakąś paranoję popadam chyba, ciągle coś mnie martwi, teraz np. ze od wczoraj mały dużo w dzień śpi ale tak bardzo czujnie i cały czas się kręci, przebudza, mruczy pod nosem :-(mój mąż już ma mnie dosyć
JA tez tak mam, caly czas boje sie zeby nie zachorowala, zeby dobrze rosla itp... W nocy juz nie wstaje na kazde jej kwikniecie ale czesto sprawdzam czy dobrze lezy, zwlaszcza ze zaczela wedrowac przez cale lozko i albo lezy odkryta albo wsadza noge miedzy szczebelki. Tak to juz chyba bedzie, nasza nowa rola mamy :-) Mysle ze z czasem troche sie to unormuje :tak:

Klementinka ja mam Avent reczny i bylam bardzo zadowolona jak mialam zastoje, odciagnal bardzo szybko 100 ml :szok:
AniaCh oby wszystko dobrze sie zakonczylo, musi byc dobrze!!!

Yoshe wszystkiego najlepszego z okazji ukonczenia 2 msc maluszka :-):-D Ale ten czas leci!

ja mam ręczny Avent Isis i do tej pory się sprawdzał:-)

rany, a on tak śpi nakarmiony butlą czy piersią??
mój dziś kończy 2 mies. i budzi się na jedzenie w nocy kilka razy:dry:.
na samym cycu jedzie chłopak, do tej pory spał do ok4, dziś pobił rekord, jak mu B. pampera zmieniał o 5, bo był obsrany po pachy i stękał to sie nie obudził :) dopiero za jakiś czas na jedzonko się zdecydował
ale z kolei w dzień za dużo nie śpi mój synalek:-) mi w sumie ten układ pasuje, bo przynajmniej moge w nocy pospać :-)

Klementinka twój synek przesypia już całą noc?
prawie
jak go klade o 22 to do 4-5 spi, potem tylko jesc i dalej spi do 8
ja mam Tommee Tippe i jest super!
no i juz wiem jaki kupic
zastanawialam sie nad nim bo beda mi pasowac butelki
poza tym czytalam dobre opinie o nim
dzieki

a ma ktos moze lansinoh?

zyraffko ja mam tak samo, martwie sie wszystkm i najleiej jakbym zamieszkala w przychodni albo wyszla za pediatre
ciagle mam watpliwosci i pytania

ja to wogole nie odciagam :baffled:

ogladam Kubice.

Aaa no i kupilam wczoraj husteczki Nivea soft&cream i powiem wam ,ze ładnie pachna,sa takie delikatne dla skory i dobrze zbieraja :-)

reklama
ja mam laktator medeli i ja jestem bardzo zadowolona. W 5-10 min mam odciągnięte obie piersi;-)

ręczny tomme tippe też mam i był dla mnie do bani- bolało mnie okrutnie

Do góry