reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ale mieliśmy noc: Filip poszedł spać jak co wieczór ok 21:15 i spał do.... 5:45 :-) pojadł i się obudził pól godz temu :-) a że ja poszłam o 23 spać to się WYSPAŁAM :-) dziś Fifi kończy miesiąc, jak to zleciało :)

po południu urodziny teściowej, jak mi się nie chce iść :angry:

reklama
ale mieliśmy noc: Filip poszedł spać jak co wieczór ok 21:15 i spał do.... 5:45 :-) pojadł i się obudził pól godz temu :-) a że ja poszłam o 23 spać to się WYSPAŁAM :-) dziś Fifi kończy miesiąc, jak to zleciało :)

po południu urodziny teściowej, jak mi się nie chce iść :angry:
rany, a on tak śpi nakarmiony butlą czy piersią??
mój dziś kończy 2 mies. i budzi się na jedzenie w nocy kilka razy:dry:. ale podobno mleko o 3 nad ranem jest najbogatsze w rozmaite składniki, więc może to i dobrze.
szczęśliwa jestem, bo w końcu chyba znalazłam przyczynę bólów brzucha u synka:-). okazał się nią cholerny koper włoski. na dodatek pediatra kazała na bóle brzuch podawać wodę koperkową, więc sobie wyobraźcie jakie przeżyliśmy oboje męki. eh. dobrze, że się w miarę szybko zorientowałam.

A my chyba mamy problem :( Mała dzisiaj zrobiła kupę z dość sporą ilością śluzu :baffled: Jak nie poprawi się do wtorku to idę do lekarza :/

A my chyba mamy problem :( Mała dzisiaj zrobiła kupę z dość sporą ilością śluzu :baffled: Jak nie poprawi się do wtorku to idę do lekarza :/
Ztego co ja wiem to niemowlaki często mają takie kupy i nie jest to nic złego, ale jesli sie denerwujesz to oczywiscie mozesz to sprawdzic u pediatry.

hefi a czego oznaka jest sluz w kupce
wydaje mi sie ze ostatnia kupa Jasia miala troche sluzu ale postanowilam troche poczekac z lekarzem

znacie jakies sposoby na wywolanie kupy, znowu mamy zastoj

hejus , uzywalyscie kiedys tych pampersow w białych paczkach? Kupilam wczoraj ,bo w promocji były 72szt za 41zł i powiem wam,ze sa super cienkie i troche wieksze od tych 2 zoltych .

hejus , uzywalyscie kiedys tych pampersow w białych paczkach? Kupilam wczoraj ,bo w promocji były 72szt za 41zł i powiem wam,ze sa super cienkie i troche wieksze od tych 2 zoltych .

My kończymy paczkę dady i pampersów2 i przerzucamy się na 3 :) Mamy na noc pampersy 3 (te takie niebieskie ze śpiącym dzieckiem) i są lepsze wielkościowo bo mała nie ma nóżek poobciskanych od nich.

My dzisiaj mamy leniwy dzień, szkoda tylko że mała ucina sobie pół godzinne drzemki po czym budzi się na pół godziny pobawimy się trochę, zje i znowu spać na pół godz. Mogłaby dłużej pospać to i ja bym się z miłą chęcią położyła :)
Właśnie pogadała trochę do lusterka nad matą i zasnęła :blink:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry