reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny tak mam ochotę na czekoladę, można jeść białą??

Ja ostatnio jadłam czekoladę i nic nie było, wydaje mi się że jeśli zjesz trochę i powstrzymasz się przed wchłonięciem całej tabliczki to będzie ok :-)
Wydaje mi się że warto sprawdzić będziesz wiedziała czy możesz jeść białą czekoladę czy nie :-)
Swoją drogą to narobiłaś mi smaka zwłaszcza na taką z orzechami :-)

Ola_fasola- najlepiej przy okazji poinformuj lekarza o tych wymiotach niech to sprawdzi. Co innego ulewanie a co innego zwracanie.

U nas dziś lepiej niż wczoraj godzina 11 i jeszcze niema 30 stopni :-) a nawet jeśli będą to dziś przynajmniej wieje wiatr :-) a mały jeszcze nie marudzi co też może świadczyć o poprawie pogody :-)
Komicznie to brzmi, że pogoda się poprawiła bowiem zrobiło się chłodniej :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie u mnie brak czasu nie pozwala na pisanie z Wami;)Załatwiam becikowe i u nas masakra żaświadczenie z US, żaswiadczenie z Zakładu Pracy, żaswiadczenie od lekarza...porażka...

ola fasola a jak te wymioty wygladaly? taka fontanna pod cisnieniem ;-) czy po prostu duzo sie ulalo?

zyraffka biala czek. nie zawiera kakao ktore moze uczulac, ja jadlam kilka razy biale magnum i bylo ok :tak: po tym w gorzkiej czek. tez...wiec warto probowac :-D

cobra a co to za babsztyl do ciebie przychodzi ?:-)

Czesc dziewczyny

te upały nas wykończą, miało dzis padac, oczywiscie pada w szczecinie i w gdańsku a u nas nie :no:

mały niespokojny, mówie wam,nie dojrze,ze upał to on jeszcze płacze,bo mu goraco i kłade go w samej pieluszcce :tak:

Wogole moj mały ma taka wysypke jakby na klatcce piersiowej, mi to wyglada na potowki,ale moj D twierdzi,ze to uczulenie,niewiem juz co myslec, podrzucam wam zdjecie- ocencie same co to jest
IMG_6944.jpg

no i Tomcio pozdrawia wszystkie e- ciocie :-)

tomaszek spi.jpg

Cześć babeczki...moje kochane maleństwo dało dzisiaj mamie pospać...wstalismy o 10 :-) a nocka też ładna bo zasnął o 22 i wstał koło 4, później o 8 i o 10 a teraz znowu śpi...złote dziecko... :-)
tak podczytuję o szczepionkach i sama nie wiem na jaką mam się zdecydować...w szpitalu dziewczyny te które miały już jedno dziecko mówiły, że przy drugim nie będę szczepić na rotawirusy...nie wiem czy to nie ryzykowne i generalnie mam mętlik w głowie...jutro albo w czwartek ma być położna u mnie to chyba będe musiała się podpytać...

Jaki słodki Tomaszek :happy:...szkoda, że mój nie chce tak leżeć...

reklama
Do góry