reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej
Ale słodkie maluszki:-) :tak: ijak szybko czas leci.... nam juz miesiąc strzelił i lecimy dalej...;-)
Co do spania to Miki jak idzie spac koło 19-20 to tak co 3-3,5h wstaje w nocy na cyca. a rano robi zazwyczaj pobudke kolo 6 :-) ale ja juz sie przyzwyczaiłam do tego bo wtedy jest najweselszy i wogóle fajne minki stroi :-D
Ale gorąco dzis co nie? mój mały to nie chce spac w taką pogode na dworze w wózku...:dry: jedynie w domu najlepiej mu sie śpi...:-) i teraz własnie kima sobie na daniela łózku za mną :tak:

athena a ty gdzie rodziłas małego?:-) w wawie? bo nie docztytałam i wogóle nie pamietam... ;-) ja rodziłam w Nowym miescie, tam gdzie ten lekarz z mogielnicy kieruje bo tam własnie pracuje :-) dzieki jeszcze raz za namiary na niego, super lekarz :-) :***

Ostatnia edycja:
Wpadłam tylko żeby życzyć wam miłego weekendu, my właśnie wyjeżdżamy do Legnicy, jutro wesele siostry:-D, wrócimy w środę
Trzymajcie się mamusie i dzieciaczki czerwcowe, ja w ten weekend baluje:-D:-D

Z mala idziecie na to wesele? my mamy 17ego wesele i niewiem czy isc bo mama nie chce z malym zostac, mówi ze za mały i chyba ma racje...:dry: ehhh

Wpadłam tylko żeby życzyć wam miłego weekendu, my właśnie wyjeżdżamy do Legnicy, jutro wesele siostry:-D, wrócimy w środę
Trzymajcie się mamusie i dzieciaczki czerwcowe, ja w ten weekend baluje:-D:-D

To zapraszam w niedzielę na soczek :-D tak na "kaca" :-D

Z mala idziecie na to wesele? my mamy 17ego wesele i niewiem czy isc bo mama nie chce z malym zostac, mówi ze za mały i chyba ma racje...:dry: ehhh

Ja się chętnie zaopiekuje :-) Dla mnie to żadna różnica jeden czy dwa wyjce w łóżeczku :-)

zyrraffka, anecznik- cudne maluszki,
gosiagro- zazdroszczę wyjazdu, jejku jak ja bym się pobawiła na weselu... a nawet na jakiejkolwiek potupaji :)

mój Julek też rży jak konik, więc to chyba normalne :)

Załączniki

• 100_0106.jpg
    100_0106.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 25
nam powiedziała pani, że dopóki po wzdęciu robi kupę rzadką to normalne i mam nic nie podawać, ale mi go tak szkoda czasem, że kupiłam sobie koper włoski i co dwa-trzy dni będę piła, to mały też łyknie z mlekiem i asekuracyjnie kupiłam herbatkę dla małego HIPPA koper włoski, niech stoi w razie czego w szafce

spokojnej nocy :)
jA codziennie piję 2 razy Hippa tak profilaktycznie, położna mi doradziła.

reklama
witam :-)
a ja tak nawychwalałam wszystkim mojego michasia że spokojny tylko je i śpi :tak: a teraz tak nam zaczął dawać czadu że czasem popadam w bezradność:no: Jest taki niespokojny, nawet jak zaśnie to cały czas się pręży, robi dużo mniej kupek niż wcześniej, ciężko mu zasnąć, wyciągam go po kilka razy z łóżeczka, wystarczy że przystawie do cycka ten pociągnie 2 razy i już śpi, odłoże do spania zaczyna płakać i tak w kółko. Robie sobie herbate z kopru ale to chyba nic nie działa. Jemu próbowałam dać ale na butle ma odruch wymiotny...
Tak się zastanawiam a może to ser żólty, albo banany, albo mleko.. już sama nie wiem co jeść:confused:

dziś mamy 3 tygodnie a pępek cały czas twardo siedzi, troche długo:baffled:

walczymy dalej...;-)

pozdrawiam was mamuśki:-)
Kaochana może odstaw ser żółty, położna mi mówiła, że jest za tłusty dla takiego maleństwa, trzymam kciuki żeby podziałało:_)

Do góry