reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Bartosz tez jest złosliwy , to chyba z zazdrosci. Trzaska drzwiami, krzyczy ,masakra .:shocked2:

Moj czasem wydaje z siebie taki dzwiek jak rżżenie konia tak stwierdzilismy :-D:-D

anecznik ja mam butelki tommee tippee i tam sa smoczki jak piers matki.

reklama
Dziewczyny bosze jaka jestem iewyspana, mały daje mi tak popalic -chyba go ktos zaczarował,bo był takim spokojnym dzieckiem, musze wykombinowac czerwona wstazeczke .

Jak je to wydaje z siebie dziwne dzwieki, prezy sie i wypluwa cyca i tak caly dzien, w nocy i nad ranem,ale to prezenie to nie wynika z bolu brzuszka tylko mu sie spodobalo, rozumiecie :szok:

Byłam wczoraj na basanie,bo moi chlopcy poszli,a ja sie tylko patrzyłam,jesuuuu ale mialam ochote wskoczyc do tej wody masakra.

My też mamy czerwoną wstążkę przy łóżeczku i przy wózku od tak na wszelki wypadek :-D

Moj czasem wydaje z siebie taki dzwiek jak rżżenie konia tak stwierdzilismy :-D:-D

anecznik ja mam butelki tommee tippee i tam sa smoczki jak piers matki.

O tych butelkach też mi położna powiedziała, szkoda tylko że już grubo po fakcie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nasz maluch też wydaje dziwne dźwięki i zawsze z mężem mówmy że kaczuszka przyleciała :-)
Babcie oczywiście suszą nam głowy że coś jest nie tak że on nie powinien tak robić i żeby iść do lekarza masakra jakaś :-) Na szczęście za tydzień i tak idziemy na szczepienie to go doktor przebada :-)

Cześć Mamusie Czerwcusie:)

Ciężką noc mieliśmy, skończyło się spanie po 6 godzin:-(

Później Was poczytam, musze wykorzystać, ze Łukasz śpi i zrobić ryż z jabłkami na kolację.

Z okazji ukończenia miesiąca wstawiam dwie fotki:-)

ja robię- odpowiedz (tak jak posta piszesz) i tam zaawansowana edycja i na dole jest zarządzaj załącznikami i musisz wgrać zdjęcia z kompa i potem dodać

Jasne, że tak :-D dzięki widać mój poziom inteligencji nie wrócił jeszcze do stanu z przed ciąży :-D :-D

To też się Wam moim synkiem pochwalę :-D

Załączniki

• kamil 600.jpg
    kamil 600.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 42
Ciesze sie ze juz lepiej, nie ma to jak porzadna dawka gosci z prezentami na poprawe humoru :-)
Co do pazdziernika to na twoim miejscu wybralabym ta trzecia opcje (zabrac G i R i w droge :-D), a co zawsze troche kaski wpadnie, i Gosia troche swiata zwiedzi, no i my oczywiscie was z ogromna radoscia zobaczymy!
Nie drukowalam jeszcze tych figur dla Lili ale mamy taka mate z kilkoma identycznymi cz-bialymi i Lili gapi sie na nie z uwielbieniem, wiec na pewno beda sie sprawdzac! Musimy tylko zainstalowac kojec w ktorym mala bedzie w dzien mogla sobie fikac, bo widze ze powoli jej czas czuwania sie wydluza i juz nie chce tyle spac, woli fikac albo usmiechac sie do mamy
Co do zdjec, to obmyslam jak to zrobic :tak: Na nk nie chce zbyt wielu fotek ladowac, wiec jeszcze troche pomysle :-p Ale sie rozpisalam :szok:

masz może na komputerze jakieś kształty do wydrukowania, byłaby możliwość przesłania??? szukałam w necie, bo samej nie chce mi się tworzyć, a nic nie znalazłam:(

gryzka- mój tak samo-pięknie pierdzi i robi kleksy w świeżutką pieluszkę i też jak już zasypia przy cycu.

lena - gratuluję przespania nocy w łóżeczku,

eagle- boski Tomaszek:))) problemy z córeczką napewno przejściowe, tak to już jest gdy pojawia się "konkurencja"

magdalena- ja mam identycznie, też pochwaliłam małego a od kilku dni nie śpię po nocach bo on się ciąhgle budzi i z tym kładzeniem do łóżeczka też dokładnie tak samo- już nawet go huśtam nad samym materacem w łóżeczku chwilkę (jak nabierze kilogramów to nie dam rady) i go kładę i jeszcze po główce głaskam. Co najdziwniejsze dzisiaj o 11 położyłam go na brzuszku w łóżeczku i sam zasnął, co za uparciuch mały, nie może w nocy tak mamusi zasypiać :((

ewela- ja Twój mały slodko śpi w wózeczku, mój ostatnio się tylko drze, chyba zła godzina na spacery ale wcześniej się nie wyrabiamy, bo chcę z mężem chodzić jak wraca z pracy i zjemy obiad, ale musze przestawić na inną godzinę, bo żadna przyjemność dla niego i dla nas z takiego spaceru

anecznik- ja z tą inteligencją to mam jakąś masakrę, jestem tak zakręcona i roztrzepana, ze czasem mam problem z wysłowieniem się, mąż się o coś mnie pyta a ja tak się zacinam że nie mogę myśli pozbierać żeby odpowiedzieć, albo słowa mi się mylą:szok:boże czy tak mi zostanie do końca życia:shocked2:

przepraszam za ewentualne literówki, ale staram się jak najszybciej napisać

anecznik - boski Kamilek, uwielbiam zdjęcia maluszków

anecznik- ja z tą inteligencją to mam jakąś masakrę, jestem tak zakręcona i roztrzepana, ze czasem mam problem z wysłowieniem się, mąż się o coś mnie pyta a ja tak się zacinam że nie mogę myśli pozbierać żeby odpowiedzieć, albo słowa mi się mylą:szok:boże czy tak mi zostanie do końca życia:shocked2:

przepraszam za ewentualne literówki, ale staram się jak najszybciej napisać

anecznik - boski Kamilek, uwielbiam zdjęcia maluszków

Ja się zaczęłam jąkać :-D zwłaszcza jak mam szybko odpowiedzieć :-) Mam nadzieje że jednak szybko nam to przejdzie :-)

reklama
Wpadłam tylko żeby życzyć wam miłego weekendu, my właśnie wyjeżdżamy do Legnicy, jutro wesele siostry:-D, wrócimy w środę
Trzymajcie się mamusie i dzieciaczki czerwcowe, ja w ten weekend baluje:-D:-D

Do góry