reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

We Wrocławiu dzisiaj gorąco:-) Z 22 stopnie to na pewno są;-)
Mała mi dzisiaj buszuje jak szalona, mogłaby już wychodzić;-)
Zaraz jedziemy wycenić naszą zeszłotygodniową szkodę samochodową, zobaczymy ile zaoferują, a jak mało to niech sami to robią;P

4kg arbuza:szok: katarzynajanicka ale masz spust:-D

reklama
przepraszam dziewczyny że winam się w wasz wątek:zawstydzona/y:
Ale nie mogłam tego zdzierżyć :wściekła/y:Mamo czerwcowa trzeba być bezdusznym potworem bez wyobraźni żeby wymyślać takie historie i to na forum na którym dziewczyny czekają na swoje maleństwa drżą o ich zdrowie i bezpieczeństwo...następnym razem zanim zmyślisz jakąś historię to trzy razy pomyśl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Życzę wam dziewczynki wiele radości z nowo narodzonych maleństw a tym które czekają szybkich i bezbolesnych porodów a takie bywają jestem tego żywym dowodem wszystkie szybkie bezbolesne z czego jeden 2 tygodnie po terminie :-D:-D:-D:-D:-D
Powodzenia :happy:

własnie nie wiem jak jest z arbuzem a też sie na niego czaje. Mi położna powiedziała że nie można owoców pestkowych a zwłaszcza tych mało-pestkowych ale na przykład te z dużymi pestkami jak nektarynki to można, ale to pewnie i tak zależy od dziecka. Ja nie jem żadnych owoców uważam na jedzenia a Kacper i tak się pręży.

Kasiu pisałam do Lenki ale zero odzewu. Wcześniej tylko pisała ,że czeka w szpitalu na przyjęcie bo "nasza" pani doktor jest na cesarce. Mam nadzieję,że wkrótce się odezwie:tak::-D.

A co się tyczy tej szajbuski, to się nie myliłam. Ja na samą myśl o tym co ja bym zrobiła gdyby nie daj Boże coś mojemu Jasiowi....to tak się poryczałam... nie do pomyślenia. :no::wściekła/y:

reklama
Do góry