reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Patrycja jest w stanie krytycznym dostała leki uspokajające, nie miejcie do niej pretensji, czuła że musi Was poinformować.Jak zabierali małą nie chciała jej oddac. Marcelka nie była moją biologiczną córeczką,ale bardzo ją kochałem i nadal kocham. Pozdrawiam Arkadiusz.

Jesteśmy cały czas zalogowani tutaj, co nie znaczy, że cały czas tutaj siedzimy.

reklama
Patrycja jest w stanie krytycznym dostała leki uspokajające, nie miejcie do niej pretensji, czuła że musi Was poinformować.Jak zabierali małą nie chciała jej oddac. Marcelka nie była moją biologiczną córeczką,ale bardzo ją kochałem i nadal kocham. Pozdrawiam Arkadiusz.

Jesteśmy cały czas zalogowani tutaj, co nie znaczy, że cały czas tutaj siedzimy.
Mamy Cię Trollu

:-D dzieki fifi

nie dajmy sie zwariowac dziewczyny... wiem ze smierc dziecka jest najgorszym co sie nam w zyciu moze przydarzyc ale robic sobie z tego jaja, nic tylko po mordzie walic :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
BRAWO!!!!
Paszoł won buraku!!

Przestaję wierzyć dziewczynom które pojawiają się tylko na chwilę!!
W poprzedniej ciązy byłam zalogowana na wątku Wrzesień 2009 ale napisałam tam raptem kilka postów, więc nie czułam potrzebu informowania dziewczyn o mojej stracie!!

Do góry