reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
dziewczyny mam pytanie z innej beczki.

Do terminu porodu z om jestem na l4, a co mam potem zrobić? iść do internisty po zwolnienie czy złożyć już o macierzyński? a jak tak, to nie potrezbuje od lekarza jakiegoś zaświadczenia?

ja mam termin na 25 czerwca i do tego dnia mam zwolnienie tez nie wiem co zrobic. Jutro mam wizyte u swojej ginekolog to sie zapytam.

mama_czerwcowa dotknęła mnie informacja o Marcelince... nie powiem że nie....

Ale czy ty nie wolisz być przy swoim dziecku w takim momencie?? Wolisz z nami pisać na forum??
Nie przeżyłam śmierci dziecka, które widziałam, ale przeżyłam śmierć w 29tc i wiem że jedyne czego wtedy chciałam to trzymać jak najdłużej małą w ramionach...
A ty nie całe 10minut po jej śmierci już z nami na forum siedzisz:((((

A tak wracając do tematu sepsy, to w sumie ważny temat.
Trzeba na nią uważać, dzisiaj poczytałam trochę artykułów... wiem że ten zakichany paciorkowiec może ją spowodować, a niestety ja go mam:(((((

reklama
A tak wracając do tematu sepsy, to w sumie ważny temat.
Trzeba na nią uważać, dzisiaj poczytałam trochę artykułów... wiem że ten zakichany paciorkowiec może ją spowodować, a niestety ja go mam:(((((

ważne, że wiesz, że go masz, dopilnujesz podania antybiotyku przed porodem i będzie OK :)
]

głowa do góry :)

Do góry