reklama
ja mam termin na 25 czerwca i do tego dnia mam zwolnienie tez nie wiem co zrobic. Jutro mam wizyte u swojej ginekolog to sie zapytam.
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Dziewczyny, zapraszam Was na nasz zamknięty wątek, mam tam pewną sprawę...
C
cobra18
Gość
Dziewczyny, zapraszam Was na nasz zamknięty wątek, mam tam pewną sprawę...
monika sie wypowiedziala
nie mogę znależć tego wątku.Dziewczyny, zapraszam Was na nasz zamknięty wątek, mam tam pewną sprawę...
C
cobra18
Gość
nie mogę znależć tego wątku.[/QUOTE
u gory strony na rozowym pasku,spolecznosc-grupy-czerwcoweczki o ile sie nie myle
mama_czerwcowa dotknęła mnie informacja o Marcelince... nie powiem że nie....
Ale czy ty nie wolisz być przy swoim dziecku w takim momencie?? Wolisz z nami pisać na forum??
Nie przeżyłam śmierci dziecka, które widziałam, ale przeżyłam śmierć w 29tc i wiem że jedyne czego wtedy chciałam to trzymać jak najdłużej małą w ramionach...
A ty nie całe 10minut po jej śmierci już z nami na forum siedzisz(((
Ale czy ty nie wolisz być przy swoim dziecku w takim momencie?? Wolisz z nami pisać na forum??
Nie przeżyłam śmierci dziecka, które widziałam, ale przeżyłam śmierć w 29tc i wiem że jedyne czego wtedy chciałam to trzymać jak najdłużej małą w ramionach...
A ty nie całe 10minut po jej śmierci już z nami na forum siedzisz(((
reklama
Kasiula1982
Fanka BB :)
A tak wracając do tematu sepsy, to w sumie ważny temat.
Trzeba na nią uważać, dzisiaj poczytałam trochę artykułów... wiem że ten zakichany paciorkowiec może ją spowodować, a niestety ja go mam((((
ważne, że wiesz, że go masz, dopilnujesz podania antybiotyku przed porodem i będzie OK
]
głowa do góry