reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
dziewczyny mam pytanie z innej beczki.

Do terminu porodu z om jestem na l4, a co mam potem zrobić? iść do internisty po zwolnienie czy złożyć już o macierzyński? a jak tak, to nie potrezbuje od lekarza jakiegoś zaświadczenia?

ja mam termin na 25 czerwca i do tego dnia mam zwolnienie tez nie wiem co zrobic. Jutro mam wizyte u swojej ginekolog to sie zapytam.

mama_czerwcowa dotknęła mnie informacja o Marcelince... nie powiem że nie....

Ale czy ty nie wolisz być przy swoim dziecku w takim momencie?? Wolisz z nami pisać na forum??
Nie przeżyłam śmierci dziecka, które widziałam, ale przeżyłam śmierć w 29tc i wiem że jedyne czego wtedy chciałam to trzymać jak najdłużej małą w ramionach...
A ty nie całe 10minut po jej śmierci już z nami na forum siedzisz:((((

A tak wracając do tematu sepsy, to w sumie ważny temat.
Trzeba na nią uważać, dzisiaj poczytałam trochę artykułów... wiem że ten zakichany paciorkowiec może ją spowodować, a niestety ja go mam:(((((

reklama
A tak wracając do tematu sepsy, to w sumie ważny temat.
Trzeba na nią uważać, dzisiaj poczytałam trochę artykułów... wiem że ten zakichany paciorkowiec może ją spowodować, a niestety ja go mam:(((((

ważne, że wiesz, że go masz, dopilnujesz podania antybiotyku przed porodem i będzie OK :)
]

głowa do góry :)

Do góry