reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

kaj tak się właśnie zastanawiałam dlaczego się nie odzywasz...myślałam że urodziłaś ale widze że miałaś nockę podobną do mojej bo ja też wróciłam o 2 ze szpitala. W którym szpitalu byłas? u mnie na szczęscie z tętnem małej wszystko ok, mam nadzieje ze u ciebie tez bedzie wszystko dobrze, trzymam mocno kciuki!

reklama
Czesc Kochane kurcze przepraszam Was ze tak dlugo milczałam ale uwierzcie nie miałam czasu nawet wlaczyc kompa miałam 5 egzaminów a z maleństwem uwierzcie mi ze bylo ciezko cokolwiek sie nauczyc, ale najwazniejsze ze sie udało i MAM WAKACJE!!!! SESJA ZALICZONA

zaraz podczytam co u Was ile mamus rozpakowanych kolejnych

Gratuluje wszystkim nowym mamusiom:)

no i sie naczytalma mala jest głoooodna musze ja nakarmic:)

Podziwiam i GRATULACJE zaliczonej sesji!!!!

Wróciłam z ryb;)Mąż chyba pół stawu wyłowił;)A u mnie dalej nic;)
to tak jak u mnie nic :(

za to pojechałam na Jarmark Katarzyński i zakupiłam maselniczke oraz talerz do ciasta z mojej kolekcji porcelany z Bolesławca :D a od pana sprzedawcy dostałam motylka do powieszenia na ścianie

jestem dziś osłabiona na max, jak zmierzyłam temp to mam 35,8, czuje się jakbym umrzeć miała za moment

a do tego mnie prawa pierś zaczęła boleć :-(

Ostatnia edycja:
Witajcie,

Widzę że oprócz dziewczyn, które napisały mi sms-a żadna się nie rozpakowała.
A szczerze sądziłam że katarzynajanicki i lena się wysypią, ale już nic nie mówię żeby was nie denerwować.
Wróciłam od mamy, a tam ciągłe pytania kiedy urodzę... no holera jak bym mogła to wiedzieć:wściekła/y:
Teść chciałby jutro, bo jego urodziny, a teściowa znudzona oczekiwaniem wyjeżdża na wakacje w środę i wraca w środę za tydzień i ma nadzieję że mała na nią poczeka, ale ja nie mam takiej nadziei:no:
Wypatrzyłam sobie termin na środę;-)
Ale stawiałam w tym celu pasjansa i wyszło że jutro:-):-) Hahaha.... zobaczymy co z tego będzie:-)
W sumie na jutro i wtorek mam jeszcze inne plany, ale z chęcią je zmienię:tak:

reklama
Paulka masz naprawde mega glowe z maluszkiem 5 egzaminow

Kasiulka piekne zdjecie a Hania jaka dorodna, po tym moim chomiczku patrze na wszytskie wieksze dzieciaczki z nieukrywanym zachwytem, tez bym chciala choc troszke tluszczyku na nim zobaczyc

Cobra spokojnie tyle wytrzymalas to wytrzymasz pare godzin i maz zdazy :)

Lena rybki teraz czyscisz ??

Trzymam kciuki za szybkie porody dzis w nocy

A moja drobinka spi slodko nie oprozniwczy wczesniej mleczarni , juz czuje ze sie robia kamienne. Wsatl dzis rano ok 7 zasnal przy mnie i spal do 11.30 potem, zasnal ok 14 i dopiero zamieszanie wywolane gosciami go obudzilo po 17. Pociumkal wykapal sie i znow spi. Ja popoludniu zdazylam zaliczyc wybory i sklep z olafkiem, Jutro rejestrujemy Eryka tylko dalej nie wiem jakie drugie imie po dziadku czy po pradziadku a czasu coraz mniej

Do góry