reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

kaj bedzie dobrze... jutro idz do swojego lekarza i niech Cie on zbada. trzymam kciuki! |:*

Witam sie niedzielnie :-)
Mały jak rano poszedł spac o 7:30 tak spał do 14:30 :szok: oczywiscie w miedzyczasie dwa razy jadl :-) ale poszedł spac od razu po cycku... :-D oby tak dalej ;-) a teraz sobie lezy na łóżku i zaraz znów bedzie cycek ;-)

reklama
kaj bedzie dobrze... jutro idz do swojego lekarza i niech Cie on zbada. trzymam kciuki! |:*

Witam sie niedzielnie :-)
Mały jak rano poszedł spac o 7:30 tak spał do 14:30 :szok: oczywiscie w miedzyczasie dwa razy jadl :-) ale poszedł spac od razu po cycku... :-D oby tak dalej ;-) a teraz sobie lezy na łóżku i zaraz znów bedzie cycek ;-)

dziekuje :)

otwiera mi się dwa razy ten sam artykuł nie filmik ale i tak fajny ale ja to już przerobiłam oprócz cierpliwości i nic ale zawsze warto poczytać
ja wróciłam z basenu poływałam a jaka się lekka czułam :-D ale poza tym że jestem zmęczona dalej nic się nie zapowiada

czesc dziewczyny. Mi net padl i dopiero wczoraj wieczorem naprawili.
Wyladowalam wczoraj na ktg bo nie czulam ruchow i bolal mnie brzuch - tak w powyzej pepka. Jak mnie polozyli pod ktg budzili dziecko a jak juz sie mala obudzila to tak kopala ze jej tetno dochodzilo do 190 :szok: lezalam tak godzine i caly czas to samo. Potem mnie zbadali - szyjka 2,5cm rozwarcie 1 cm. Do domu wrocilam ok 2 w nocy. Dzis rano przeczytalam kartke ktora dostalam a tam info ze tetno +/- 140.
Zaczelam szukac w necie co moze oznaczac tak wysokie tetno i sie zalamalam. Zadzwonilam do szpitala i mowie jaka byla sytuacja wczoraj i czy nie powinnam sie stawic na powtorne ktg. A Pani doktor zapytala mnie jakie mam zalecenia (obserwowanie ruchow dziecka) wiec mowie jej ze dziecko sie rusza ale to kwestia wysokiego tetna a nie ruchow i moim zdaniem powinnam miec jeszcze raz ktg. A ta odpowiedziala ze jak nie ufam szpitalowi i lekarzom ze szpitala to zebym poszla do innego. No tak mnie wkur....... :wściekła/y: Pieprzona, tak jak ja bym tam kamienie nosila a nie dziecko. To takie dziwne ze sie przejmuje.
I teraz to mam dopiero dola ze dziecko moze ma jakas wade serca albo owinelo sie pepowina, albo jest niedotlenione. Do swojego lekarza moge pojsc dopiero jutro :-(

Hania miała na KTG tętno 180 i zostawili mnie na patologii...

Witam sie :-)

My dzisiaj zaliczylismy pierwszy spacerek :-) wystawiłam troche małego na słonce,moze wypali ta żółtaczkę, az jestem ciekawa jaki jutro wyniki bedzie.

A co tam ,zadna sie nie wypakowywuje ,dzieciaczkom chyba dobrze w brzuszkach,ze wychodzic nie chca hihi :-D

nie urodzilam:D musialam dupsko do poznania dowiesc,bo we wtorek szpiiiiitaaaalll .
kiedy w koncu zdecydowalam sie na porod rodzinnyy,okazuje sie ze moj M. ma jutro i we wtorek egzaminy zawodowe w szkole..znajac zycie zaczne rodzic jak bedzie w szkole,i tak czy inaczej bede sama :(((

Przesyłam zdjęcie moje i Hani

zxqqec.jpg

reklama
Do góry