reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

A czy macie jakieś pomysły gdzie kupić odzież ciążową? Byłam w happy mam ostatnio ale z jakości większości rzeczy nie jestem zadowolona , na portalu internetowym zupełnie inaczej taka odzież wygląda. cóż.... ;/ Wiem, że w h&m jest dział dla kobiet w ciąży. Są wśród nas doświadczone mamy więc może one wypowiedzą się w temacie?? ::-)

szczerze mowiac to ja nie kupowalam zadnych ciaowych
bo mialam taki malutki brzuszek ze miescilam sie caly czas w rozmiarze 38 :)

a mam 36 :)

reklama
ale czego ty mi gratulujesz??
c024.gif
No ładnie ja już między wierszami wyczytałam ,że teścik był pozytywny ;-) ale ze mnie gapa :/

Ostatnia edycja:
Ale mam nadzieje, że u Ciebie będzie plusik. Ja testowałam w zeszłą niedzielę o 20 :00 w 32 dniu cyklu ( przy 28 dniowych zazwyczaj ) :) Czekamy w takim razie na wieści z testowania:)

nawet nie iwesz jak ja bym chciala WKONCU ujrzec II krechy!!!

a ty jakie mialas objawy
przed testem i teraz jak jzu wiesz ze jestes na 100% w ciazy

Ostatnia edycja:
boli pęcherz ale teraz już mniej. Żurawinkę brała moja siostra jak była w ciąży stąd wiedziałam, że jest ne szkodliwa. Dzisiaj jeszcze dopytalam się na 100% czy napewno.
Jejku jak ja bym chciała, żeby wszystko było ok

A czy macie jakieś pomysły gdzie kupić odzież ciążową? Byłam w happy mam ostatnio ale z jakości większości rzeczy nie jestem zadowolona , na portalu internetowym zupełnie inaczej taka odzież wygląda. cóż.... ;/ Wiem, że w h&m jest dział dla kobiet w ciąży. Są wśród nas doświadczone mamy więc może one wypowiedzą się w temacie?? ::-)

Ja w H&M kupiłam fajne spodnie, więc mogę polecić zakupy tam :tak:

Pierwsza wizyta u lekarza z głowy, okazało się że to 4-5 tydzień więc mogę być majówką ale to już od mojej "kijanki" będzie zależało czy woli się urodzić bliżej dnia matki czy dnia dziecka :) Byle przetrwać ten pierwszy trymestr.

wszystkim nowym mamusiom i ich fasolkom, zyczę spokojnych juz 8 miesięcy :-)
smo czekam na wiadomości od ciebie - mam nadzieję, że bedzie miła (plusik lub 2 kreseczki). Szczęściara z ciebie, że taki maleńki brzusio posiadałaś. Ja niestety teraz przytyłam i już myślę o ciuchach, najbardziej obawiam się, że nie znajdę kurtki.
anecznik gratulacje potwierdzenia ciąży
Coś jeszcze miałam napisać, ale już nie pamiętam co:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Miłego weekendu.

reklama
Do góry