C
cobra18
Gość
Ale pospałamCałe dwie godzinki
myslalam, ze rodzic pojechalas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale pospałamCałe dwie godzinki
Ja raczej pójdę na nogach bo mam na przełaj z max 200 mWięc jak będzie szedł wielbłąd z garbem z przodu to ja Lenamyslalam, ze rodzic pojechalas
hefi - ja też planuje dzisiaj obciąć paznkocie i szczerze powiedziwczy mam lekkeigo stresa
My budzimy tylko w dzien, zeby przerwy nie byly dluzsze niz 3 godz. w nocy nie budzimy ale mala sie sama odzywa co 3-4godz Podobno w nocy mozna dac pospac do 5 -6 godz, mam nadzieje ze bedzie nam to niedlugo dane :-)Dziewczyny czy Wy budzicie dziecko na karmienie albo przewijacie jak śpi. Bo mój maluch potrafi spać nawet 5 godzin i czasem go budzę ale nie wiem czy to dobrze
gosiagro najwazniejsze to sie nie poddawac, moze to po prostu te poczatkowe problemy z pokarmem, a teraz sie powoli normuje trzymam kciuki zeby waga rosla (i Maja tez :-))My już po wizycie, wszystko ok, tylko mała mało przybiera na wadze i w poniedziałek mam iść na kontrolę, mam nadzieje, że wtedy będzie już więcej. Tak myślałam, że z tych moich piersi się nie najada:-( a i dostałam już dzisiaj swój sterylizator do butelek, w końcu skończy się gotowanie wody i wyparzanie
gosiagro paznokcie najlepiej obcinać na śpiocha, wtedy Ci mała rączką nie ruszy;-)
Dziewczyny czy Wy budzicie dziecko na karmienie albo przewijacie jak śpi. Bo mój maluch potrafi spać nawet 5 godzin i czasem go budzę ale nie wiem czy to dobrze