reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

nagrodą w tym konkursie będzie sama nie wiem co :-) ze swojej strony zapraszam na Tiramisu w ramach nagrody oraz na kawę mrożoną :-)
dziewczyny , dopisuję się do konkursu!!!!!!!!!!!!!!
Właśnie wróciąłm od lekarza.... wszytsko zamknięte!!!!! pocieszenie jest takie że mały już bardzo nisko, ale co z tego, jak mi gin powiedział, że to może być nawet 14 dni po terminie!!!!!!!!!!!!!!!!!ja pierdz.............

reklama
Ja umówiłam się do lekarza na poniedziałek, jak potem znowu nie urodzę to znowu i znowu....
szkoda mi już kasy, bo ciągle mówi to samo:-:)-(

A moj lekarz jest udany, powiedział, że wszystko pozamykane i następna wizyta to dopiero na prawidłowy termin czyli na 27. Pomimo tego, że wizyta powinna być teraz co tydzień, powiedział, że jak cos mnie niepokoi to dzwonić i pytać, a jak odejdą wody..to od razu jechac do szpitala... więc nie wiem co z moją szyjką..i pewnie nie będę wiedziała az do odejścia wód lub skurczy co 5 minut.
A może to i dobrze...tak to bym była bardzo zniecierpliwiona.

A moj lekarz jest udany, powiedział, że wszystko pozamykane i następna wizyta to dopiero na prawidłowy termin czyli na 27. Pomimo tego, że wizyta powinna być teraz co tydzień, powiedział, że jak cos mnie niepokoi to dzwonić i pytać, a jak odejdą wody..to od razu jechac do szpitala... więc nie wiem co z moją szyjką..i pewnie nie będę wiedziała az do odejścia wód lub skurczy co 5 minut.
A może to i dobrze...tak to bym była bardzo zniecierpliwiona.
ja poprzednio u lekarza byłam 3 tyg. temu następny raz 22 we wtorek i tak samo powiedziała że jak wszystko ok to nie ma co przesadzać z wizytami i może dobrze też się mniej denerwuje...

ja poprzednio u lekarza byłam 3 tyg. temu następny raz 22 we wtorek i tak samo powiedziała że jak wszystko ok to nie ma co przesadzać z wizytami i może dobrze też się mniej denerwuje...

I bardzo dobrze. Bo mniej kasy wydajesz... a już coraz bardziej mam wrażenie, że Ci lekarze coraz bardziej naciągają....
Moja teściowa podała przykład kiedyś, jak chciała się dostać do swojej ginekolog to trzy tygodnie czekania, a jak tylko dowiedziała się że chodzi o ciężarną, to na drugi dzień już był termin... ciekawe.... ciężarna to dobra sprawa, bo jest klient na dłużej..... ehhhhhhhh już mi się nie chce marudzić na tych lekarzy i tak wszystkie znacie moje zdanie na ich temat:p

kasiulka - na polnej,bo moj lekarz jest stamtad. mam do niego isc prywatnie w pon, za 150zl po to zeby pewnie mi pow. ze nadal nic... nio i wystawi mi skierowanie do szpitala na wtorek. czyli to bedzie 5dzien po terminie.

edit : Ty jestes zalozycielka an nk naszego klubiku czerwcoweczek??? bo napisalam do Ciebie jako do moderatorki wiadomosc tam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My już po wizycie, wszystko ok, tylko mała mało przybiera na wadze:zawstydzona/y: i w poniedziałek mam iść na kontrolę, mam nadzieje, że wtedy będzie już więcej. Tak myślałam, że z tych moich piersi się nie najada:-( a i dostałam już dzisiaj swój sterylizator do butelek, w końcu skończy się gotowanie wody i wyparzanie:tak:

ale mamuś się rozpakowało wszystkim serdecznie gratuluje!!!:-D:-D a i zdjęcia maluszków prześliczne:tak::tak:

lena - u mnie trzeba tylko zaświadczenie, ze się chociaż raz u lekarza było
paulka - to pięknie Iga na wadze przybiera:tak:, zazdroszczę:-(
Elizka - ja pępuszek piskam Octaniseptem, co położna i pediatra dzisiaj pochwaliły:-D
hefi - ja też planuje dzisiaj obciąć paznkocie i szczerze powiedziwczy mam lekkeigo stresa:szok:

Ale dziś się rozprół woreczek z dzieciaczkami:-)
Ja pazurki musiałam obciąć jak najszybciej bo były strasznie długie:szok: aż byłam w szoku wyglądały jak miniaturowe tipsiki:-D

reklama
Do góry