reklama
No jestem, opisalm juz swoj porod , mam chwile,bo mały najdał sie i spi. Karmie go piersia ,wiec wiecie co chwila sie domaga .
Wstawiam zdjecia kruszynki
Zobacz załącznik 257447 Zobacz załącznik 257448 Zobacz załącznik 257446
Wstawiam zdjecia kruszynki
Zobacz załącznik 257447 Zobacz załącznik 257448 Zobacz załącznik 257446
C
cobra18
Gość
wiedzmo, kasiek i kajdusiu GRATULUJE!!!
nie lubie juz Was , wszystkie macie za dobrze.
edit : izia tak sie nie robi!!!tez mialam termin na wczoraj!!! gratuluje
nie lubie juz Was , wszystkie macie za dobrze.
edit : izia tak sie nie robi!!!tez mialam termin na wczoraj!!! gratuluje
Kurde no.... jeszcze niech mi z 5 napisze że urodziło, to na prawdę nie wytrzymam... teraz to już ja zaczynam się niecierpliwić!! A byłam taka spokojna!
iza_tcz gratulacje!!
kreatorka czy ty nadążasz z uzupełnianiem listy rozpakowanych?? Bo ja już powoli się gubię, a co dopiero ty z dzieciątkiem;-)
ewela Tomaszek jest przepiękny:-) Szczęściaro....
iza_tcz gratulacje!!
kreatorka czy ty nadążasz z uzupełnianiem listy rozpakowanych?? Bo ja już powoli się gubię, a co dopiero ty z dzieciątkiem;-)
ewela Tomaszek jest przepiękny:-) Szczęściaro....
zdec poczekaj az zaczniesz rodzic - bedziesz krzyczała,ze juz nie chcesz :-)
A co z cobra czy ona dalej w dwupaku?
Aaaa i GRATULUJE WSZYSTKIM WYPAKOWANYM MAMUSIOM - DOBRZE,ZE MAMY TO JUZ ZA SOBA !!!!
cobra nadal w dwupack, pewnie nie zdążyłaś doczytać jej marudzenia
Chociaż powiem Ci że ostatnio trochę przestała;-) Chyba ją wkurzyłaś, że ją opuściłaś;-)
A co do porodu.... to przyjmę go na klatę:-) Trochę pokrzyczę, a potem juz będę miała malutką
C
cobra18
Gość
zdec poczekaj az zaczniesz rodzic - bedziesz krzyczała,ze juz nie chcesz :-)
A co z cobra czy ona dalej w dwupaku?
Aaaa i GRATULUJE WSZYSTKIM WYPAKOWANYM MAMUSIOM - DOBRZE,ZE MAMY TO JUZ ZA SOBA !!!!
cobra dostaje padaki z nerwow...czop odszedl pare dni temu,a te lekkie skurcze to zart jakis. ide sobie poplakac.mam juz dosc.
a niech ktos znowu wpadnie na pomysl , zeby do mnie sms napisac czy urodzilam ,to rozstrzelam wszystkich w piz*u.
zdec - ja wszysto widze ;-) to juz nie marudzenie,to wku...
stellaDODO
Fanka BB :)
Lena , cobra-18 teraz obstawiam na was
Czekanie jest niemożliwe, ale żeby porządek w świecie był zachowany czekam najpierw na was
Najcudowniejsze są komenty znajomych (zazwyczaj nie rodzących, nie majacych dzieci) typu: " jeszcze nie urodziłaś? Lepiej już rodź, bo jak bedzie za duży to cię potną" !! Szok..wczroaj to własnie usłyszałam...Jak by to zależało od nas
Sama nie wiem od której z was wziąć telefon by w razie czego poinformować...Zdec masz taki termin jak ja więc...kto nas wysłucha?!?
Czekanie jest niemożliwe, ale żeby porządek w świecie był zachowany czekam najpierw na was
Najcudowniejsze są komenty znajomych (zazwyczaj nie rodzących, nie majacych dzieci) typu: " jeszcze nie urodziłaś? Lepiej już rodź, bo jak bedzie za duży to cię potną" !! Szok..wczroaj to własnie usłyszałam...Jak by to zależało od nas
Sama nie wiem od której z was wziąć telefon by w razie czego poinformować...Zdec masz taki termin jak ja więc...kto nas wysłucha?!?
reklama
cobra dostaje padaki z nerwow...czop odszedl pare dni temu,a te lekkie skurcze to zart jakis. ide sobie poplakac.mam juz dosc.
a niech ktos znowu wpadnie na pomysl , zeby do mnie sms napisac czy urodzilam ,to rozstrzelam wszystkich w piz*u.
A nie mówiłam
cobra to co ja mam powiedzieć? Co sms to jakiś nowy numer widzę i już wiem o co chodzi
stella zostaniemy sobie na koniec i wypakujemy się cichaczem OOOOOOo to jest pomysł;-)
cobra a ty masz jakiś spitolony suwaczek? Chyba sfiksował Przecież tydzień ma 7 dni
Ostatnia edycja: