reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
No jestem, opisalm juz swoj porod , mam chwile,bo mały najdał sie i spi. Karmie go piersia ,wiec wiecie co chwila sie domaga .

Wstawiam zdjecia kruszynki
Zobacz załącznik 257447 Zobacz załącznik 257448 Zobacz załącznik 257446

pencil.png

wiedzmo, kasiek i kajdusiu GRATULUJE!!!

nie lubie juz Was , wszystkie macie za dobrze.

edit : izia tak sie nie robi!!!tez mialam termin na wczoraj!!! gratuluje

Kurde no.... jeszcze niech mi z 5 napisze że urodziło, to na prawdę nie wytrzymam... teraz to już ja zaczynam się niecierpliwić!! A byłam taka spokojna!

iza_tcz gratulacje!!

kreatorka czy ty nadążasz z uzupełnianiem listy rozpakowanych?? Bo ja już powoli się gubię, a co dopiero ty z dzieciątkiem;-)

ewela Tomaszek jest przepiękny:-) Szczęściaro....

zdec poczekaj az zaczniesz rodzic - bedziesz krzyczała,ze juz nie chcesz :-)

A co z cobra czy ona dalej w dwupaku?

Aaaa i GRATULUJE WSZYSTKIM WYPAKOWANYM MAMUSIOM - DOBRZE,ZE MAMY TO JUZ ZA SOBA !!!!

Aaaa i GRATULUJE WSZYSTKIM WYPAKOWANYM MAMUSIOM - DOBRZE,ZE MAMY TO JUZ ZA SOBA !!!!

cobra nadal w dwupack, pewnie nie zdążyłaś doczytać jej marudzenia:p
Chociaż powiem Ci że ostatnio trochę przestała;-) Chyba ją wkurzyłaś, że ją opuściłaś;-):-D:-D

A co do porodu.... to przyjmę go na klatę:-) Trochę pokrzyczę, a potem juz będę miała malutką:tak:

cobra dostaje padaki z nerwow...czop odszedl pare dni temu,a te lekkie skurcze to zart jakis. ide sobie poplakac.mam juz dosc.
a niech ktos znowu wpadnie na pomysl , zeby do mnie sms napisac czy urodzilam ,to rozstrzelam wszystkich w piz*u.

zdec - ja wszysto widze ;-) to juz nie marudzenie,to wku...

Lena , cobra-18 teraz obstawiam na was :)
Czekanie jest niemożliwe, ale żeby porządek w świecie był zachowany czekam najpierw na was:)
Najcudowniejsze są komenty znajomych (zazwyczaj nie rodzących, nie majacych dzieci) typu: " jeszcze nie urodziłaś? Lepiej już rodź, bo jak bedzie za duży to cię potną" !! Szok..wczroaj to własnie usłyszałam...Jak by to zależało od nas :cool:
Sama nie wiem od której z was wziąć telefon by w razie czego poinformować...Zdec masz taki termin jak ja więc...kto nas wysłucha?!?

reklama
cobra dostaje padaki z nerwow...czop odszedl pare dni temu,a te lekkie skurcze to zart jakis. ide sobie poplakac.mam juz dosc.
a niech ktos znowu wpadnie na pomysl , zeby do mnie sms napisac czy urodzilam ,to rozstrzelam wszystkich w piz*u.

A nie mówiłam:-D:-D:-D:-D
cobra to co ja mam powiedzieć? Co sms to jakiś nowy numer widzę:-p i już wiem o co chodzi:laugh2:
stella zostaniemy sobie na koniec i wypakujemy się cichaczem:-D OOOOOOo to jest pomysł;-)

cobra a ty masz jakiś spitolony suwaczek? Chyba sfiksował:p:p:p Przecież tydzień ma 7 dni:confused2:

Ostatnia edycja:
Do góry