reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

dziewczyny już rozpakowane napiszcie mi czym psikacie na pepuszek dziecku? nam niby odpadł wczoraj ale dziś sie z niego troszkę krwi wysączyło... :szok: czy to normalnie bo nie pamietam... :dry: spirytusem mu przecieram codziennie, mam nadzieję ze wszystko sie zagoi......:sorry:

reklama
a nie porobiły wam się na twarzy takie plamki brązowe?
Ja nie mam nawet najmniejszej plamki.....Poszłam się teraz pooglądać przed lustrem:-)

Nie ma szans nad tym zapanować, bo co chwilę któraś rodzi;-)
Napiszę Ci 30.czerwca jak zostanę tylko ja:-D:-D
Kochana, nie zapominaj o mnie!!!! Ja pewnie też będę do samego końca!!!!!:-)

Kajdusia i Kasiek
- WIELKIE GRATULACJE.....JAK FAJNIE, ŻE MOŻECIE CIESZYĆ SIĘ JUŻ SWOIMI DZIDZIUSIAMI!!!!! DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS!!!!

Ja miałam dziś na obiad kalafiorka....Najpierw zjadłam troszkę surowego a potem całe wielkie talerzysko ugotowanego....Mniam mniam

Kochane czerwcóweczki!
Przepraszam za nieusprawiedliwiona wcześniej nieobecność, ale 14 czerwca w nocy Jaga zapragnęła pokazać się światu co kompletnie nas zaskoczyło :-)
Nasza "kruszynka" przyszła na świat o 12.35 ważąc "jedyne" 4470g a mierząc 57cm. 12 godzinny poród siłami natury:eek: Było ciężko ale...było warto! :-D:tak::-)
W wolnej chwili postaram się wszystko ponadrabiać.
Ściskamy Was serdecznie. Fotki wkrótce!

Hej Wam wszystkim :)

Ewuś chłopaki normalnie przecudni :) i podziwiam cię że mimo podwójnego szczęscia zajmowania się 2-jką maleństw masz czas na forum ;)

dziewczyny już rozpakowane napiszcie mi czym psikacie na pepuszek dziecku? nam niby odpadł wczoraj ale dziś sie z niego troszkę krwi wysączyło... :szok: czy to normalnie bo nie pamietam... :dry: spirytusem mu przecieram codziennie, mam nadzieję ze wszystko sie zagoi......:sorry:

Nam pępek odpadł tydzień po porodzie (w niedziele) i na początku też lekko podszedł krwią psikałam oceniseptem 3 razy i zrobił się śliczny :D

Lena
odnośnie rozwiązywania sporów na allegro to dobrze że babka się odezwała, bo niestety allegro nie robi NIC żeby pomóc załatwić cokolwiek :/

czarna wiedźma gratulacje :)

A my dzisiaj w nocy się w końcu wyspaliśmy, mała wstawała co 3 godzinki na jedzonko po czym po pół godziny cyckania znowu zasypiała. Dzisiaj już jesteśmy po 1 spacerku ale wieczorkiem pewnie jeszcze pójdziemy się przejść, czekamy tylko na położną bo ma zadzwonić jak będzie jechać i mam nadzieję, że nie będzie to bardzo późno.
Dzisiaj miałam bojowe zadanie obciąć Julce paznokcie bo już zaczęła drapać :) ale sprawnie nam to poszło na śpiocha :D

Położna wczoraj mówiła, że jak odpadnie pępuszek, to może troszeczkę krwi polecieć i nie należy się tym przejmować ;-)

reklama
Nie ma szans nad tym zapanować, bo co chwilę któraś rodzi;-)
Napiszę Ci 30.czerwca jak zostanę tylko ja:-D:-D
i na bank ja też zostane-zobaczycie :-(
lena ale mi smaka narobiłaś tym ciastem prawie ślinka mi leci podeślij kawałek -bo ja tak nie lubie piec;-)
ja prawie skończyłam sprzątać gruntownie nawet skórzane kanapy wyszorowałam zostały mi podłogi ale oprócz bólu kręgosłupa to chyba niczego innego się nie doczekam-i to się nazywa naiwność właśnie

Do góry