Lenuszka
Mamusia Gajusi
Moja znajoma czekała miesiącDziewczyny, nie pamiętam która z Was zajmowała się sprawą becikowego, ale mam pytanie:
Ile się czeka na pieniążki od momentu złożenia wniosku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja znajoma czekała miesiącDziewczyny, nie pamiętam która z Was zajmowała się sprawą becikowego, ale mam pytanie:
Ile się czeka na pieniążki od momentu złożenia wniosku?
w Toruniu wymagają zaświadczenie, że się w ciąży min 1 raz było u lekarza, oryginał aktu urodzenia, dowód osobistyMoja znajoma czekała miesiącA powiedzcie czy to prawda, że nie trzeba mieć tego zaświadczenia, że się było pod kontrolą od 10 tyg??
Witajcie,
scorpioniczka i ewus piękne te wasze chłopaki;-)
cobra co się stało? Taki dramatyczny Twój post;-)
lena rzeczywiście nie za ciekawie z tą karuzelką ale mam nadzieję że przyjdzie tak jak Ci pani obiecała. A swoją drogą to jak tak można, wziąć sobie pieniądze i co?? myślą że ludzie zapomną?
Jestem nieziemsko głodna, chyba zaraz sobie spaghetti na szybko zrobię;-)
Na wątku SMS jest wiadomość od Kasiek1983. Jak dostaję Sms-a z nieznanego numeru to już wiem o co chodzi![]()
zdec- Ty powinnaś dostać stanowisko łącznika u nas na forum
GRATULACJE dla Kasiek1983 i kajdusi