reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam się piątkowo:)
Moje chłopaki śpią więc mamusia do komputera:-)
Po wyjściu ze szpitala ustałam na wagę i myslałam że jest zepsuta...Zostało mi tylko 4kg do wagi startowej sprzed ciąży...:szok::szok::-):-) teraz ważę 62kg:)))))
Czeka mnie prasowanko i obiadek więc uciekam:cool2:

A oto mężczyźni mojego życia:-):rofl2:
Ale dziubusie;)mmmmm jak się rozmarzyłam;)

Ostatnia edycja:
Witam się piątkowo:)
Moje chłopaki śpią więc mamusia do komputera:-)
Po wyjściu ze szpitala ustałam na wagę i myslałam że jest zepsuta...Zostało mi tylko 4kg do wagi startowej sprzed ciąży...:szok::szok::-):-) teraz ważę 62kg:)))))
Czeka mnie prasowanko i obiadek więc uciekam:cool2:

A oto mężczyźni mojego życia:-):rofl2:

Jakie słodziaki....Napewno będą łamać kobiece serca.....Ewuś bardzo Ci gratuluję!!!!

Ja jak na razie trzymam się w dobrym nastroju....Tak jak mówiłam....do środy dam radę!!!!Ale jeśli w środę okaże się że nic się nie dzieje ....to chyba OSZALEJĘ!!!!!!!!!I chyba się przykuję kajdankami do jakiegoś kaloryfera gdyby chcieli mnie odesłać!!!!

Witam!
U mnie pierwsza nocka w miare przespana z trzema pobudkami może wreszcie mała ma dużo mleka i się nie budzi tak często:tak:
kajdusia-już pewnie masz mała po drugiej stronie brzuszka skoro cesarka miała być o 10
ewus-fajowo że u ciebie wszystko dobrze się układa:tak:a chłopaki słodziaczki
Milka-witamy w gronie rozpakowanych:-)

tu powinnaś znaleźć potrzebne dane kontaktowe:

UOKiK - Konsumenci - Instytucje Konsumenckie - Rzecznicy konsumentw

Trzebnica, woj. dolnośląskie

Powiatowy Rzecznik Konsumentów

ul. Księdza Bochenka 6
55-100 Trzebnica
tel: 71 387 30 85 w.36
fax: 71 312 01 11
e-mail: b.czternastek@powiat.trzebnica.pl

he he he nie mogę zaczęłam pisać maila do rzecznika i zadzwonił tel, ta babka z allgero, że przepraszają za zaistniałą sytuacje ale karuzela przyjdzie na koniec czerwca....poczekamy zobaczymy;)

Witam dziewczyny piątkowo :-) długo się nie odzywałam, bo musiałam się nauczyć z Niną dogadywać :-D ale już jest dobrze, mała budzi się w nocy 3 raz na jedzonko, a tak to jest bardzooo grzeczna :happy: (ciekawe po kim? :shocked2:)

Na forum widzę zmiany ogromne, pełno maluchów na świecie się pojawiło i tyle nowych wątków, że nie wiem kiedy ja to ogarnę :-D spróbuję troche teraz sie zorientować co i jak :tak:

A wszystkim rozpakowanym, którym jeszcze nie gratulowałam składam serdeczne gratulacje :-D:-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry