Lenuszka
Mamusia Gajusi
Hmm a masz może maila???Lena mąż mi pisze, żebyś postraszyła sprzedawcę z Allegro rzecznikiem Konsumentów i wysłałą do niego (rzecznika) maila, a kopie do tego sprzedawcy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm a masz może maila???Lena mąż mi pisze, żebyś postraszyła sprzedawcę z Allegro rzecznikiem Konsumentów i wysłałą do niego (rzecznika) maila, a kopie do tego sprzedawcy
Ale dziubusieWitam się piątkowo
Moje chłopaki śpią więc mamusia do komputera:-)
Po wyjściu ze szpitala ustałam na wagę i myslałam że jest zepsuta...Zostało mi tylko 4kg do wagi startowej sprzed ciąży...:-):-) teraz ważę 62kg
))))
Czeka mnie prasowanko i obiadek więc uciekam![]()
A oto mężczyźni mojego życia:-)![]()
Hmm a masz może maila???
Witam się piątkowo
Moje chłopaki śpią więc mamusia do komputera:-)
Po wyjściu ze szpitala ustałam na wagę i myslałam że jest zepsuta...Zostało mi tylko 4kg do wagi startowej sprzed ciąży...:-):-) teraz ważę 62kg
))))
Czeka mnie prasowanko i obiadek więc uciekam![]()
A oto mężczyźni mojego życia:-)![]()
tu powinnaś znaleźć potrzebne dane kontaktowe:
UOKiK - Konsumenci - Instytucje Konsumenckie - Rzecznicy konsumentw
Trzebnica, woj. dolnośląskie
Powiatowy Rzecznik Konsumentów
ul. Księdza Bochenka 6
55-100 Trzebnica
tel: 71 387 30 85 w.36
fax: 71 312 01 11
e-mail: b.czternastek@powiat.trzebnica.pl
krew mnie z nerwow zaleje ktoregos dnia...tyle Wam powiem,zaczynam nienawidzic ludzi i wszystko dookola...