reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
ewus super wiadomości:-)
Czyli wszystko się układa, jeszcze będziesz szczęśliwa może ojciec Twoich chłopaczków spróbuje chociaż odkupić swoje winy przez te 9 miesięcy... tego ci kochana życzę.
Oczywiście czekam z niecierpliwością na nowe fotki chłopaczków:-)

ewus super ze sie odezwałas i ze jest wszystko oki :-D

U mnie juz wszyskie dziecispią... :-) a ja tez zaraz sie kłade przed tv i troszke poogladam i tez ide wkime bo co tu robic samej? :dry: maz pewnie bedzie późno w nocy jak zwykle... :-( ehh

dobranoc kochane. i rozpakowywac mi tu sie.... ileż to można w dwupaku chodzic... ;-) :-D

Elizka jak to by było tak że my powiemy i się rozpakujemy to byłoby super, a tu dzieciaczki jak na złość wcale nie chcą wychodzić:)

Ale wiecie co tak patrzę na kalendarz, dopiero jest połowa czerwca!! Jeszcze czas:p

Elizka jak to by było tak że my powiemy i się rozpakujemy to byłoby super, a tu dzieciaczki jak na złość wcale nie chcą wychodzić:)

Ale wiecie co tak patrzę na kalendarz, dopiero jest połowa czerwca!! Jeszcze czas:p
nie ma jak to wlać troche optymizmu w serca - brawo :tak:

ja wróciłam z grilowania w Patryka szkole -takie małe zakończenie roku dla rodzin poza tym ostatnie klasy grały mecz z nauczycielami-było zabawnie
za to kręgosłup mi teraz nawala że hej za długo stałam potem siedziałam bez oparcia i teraz mam za swoje
czytam że jakoś nikogo nie bierze-uparte te dzieciaczki z końca czerwca:-)

Ewus- jak fajnie ze wszystko sie układa :) Bardzo sie z Tobą ciesze!

Kajdusiu- trzymam kciuki za jutrzejszą cesarke. Pewnie wymęczyli Cie strasznie..

Zdec- jasne ze macie jeszcze czas.:) U Ciebie kochana jeszcze chyba 10 dni do terminu to sie moze wieeeele wydarzyc :)

A u nas cisza i spokoj. Jagodka jest taka jak by jej nie bylo. Budzi sie tylko co3 godziny na tankowanie, zjada, robi kupsko i idzie dalej spac. Ma tylko jakies 1,5 godziny czuwania w ciagu dnia i jest to gdzies od 9.30 do 11. :) Taki z Niej spioszek ze czasem nawet kąpiel przesypia, hehe
Dzisiaj z nudow posprzątałam całe mieszkanie na błysk :)

Ostatnia edycja:
Mój brat dzwonił i pytał czy ja będę chodziła nie 9 a 12 m-cy;)Bo mówi, że juz chce wszystko przywieź z Holandii bo ma mały pokoik i nic mu się nie mieści;)

Jak to u was mamusie jest czy wasze maleństwa po zjedzeniu zaraz zasypiają, czy często marudzą, moja w końcu zasnęła, ale dzisiaj było tak że jak ja nosiłam to zasypiała, ale jak tylko kładłam do kołyski to znowu w płacz:zawstydzona/y: boje się, że się uzależni od tego noszenia:-(

ewelinka - śliczna księżniczka:tak:
koriander- i jak tam po kontroli wagi? my idziemy jutro pierwszy raz do położnej
kajdusia - to już jutro Małgosia będzie z tobą:-D
ewus- witajcie w domku, czekamy na zdjęcia przystojniaków:tak:

reklama
Witam!
Dziewczyny rozpakowane - podziwiam Was, ze macie czas na BB - ja sie docieram z naszą Michaliną i powiem szczerze, że moge leżec i patrzeć na Nią godzinami - jak Ona śpi to też wykorzystuję moment i zasypiam - póki mogę bo M ma urlop - potem tzreba będzie trochę się do roboty zabrać;-)
Gosiagro - moja jak zje to z reguły ładnie zasypia - tylko jak kupki idą to się pręży, czerwieniej i czasami pokrzyczy - nie jest to często, a połozna mówiła dziś, że to normalne - musi sie nauczyc robić kupki i to minie - mam nadzoieję, o jak będzie miała kolki to będę ryczeć razem z Nią jak sie będzie darła
jutro idziemy do lekarza na I wizytę - podobno powinnam isc wczesniej - ale nikt mi o tym przy wypisie nie powiedział - czy wy juz byłyście ze swoimi pociechami??? i czy dajecie witaminy - bo ja siedopiero dzis dowiedziałam, ze D to powinnam dawać od początku:szok; no nic - od jutra nadrobimy

wszystkim nierozpakowanym mamom życzę szybkich i bezbolesnych porodów

Do góry