reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Nie no słuchajcie moja teściowa jest genialna:-D:-D
Prawo jazdy ma już dobre kilkanaście lat, normalnie jeździ po wioskach, a do miasta nie wjedzie, bo się panicznie boi;-)
A jest dosłownie jakieś 2-3km od nas na wjeździe do miasta na stacji benzynowej, mój mąż ma tam podjechać, bo mamy jej jechać kupić telewizor:-D
Ja też boję się panicznie jazdy, ale to tak bardziej ogólnie i dlatego nie jeżdżę:-D

Nie no słuchajcie moja teściowa jest genialna:-D:-D
Prawo jazdy ma już dobre kilkanaście lat, normalnie jeździ po wioskach, a do miasta nie wjedzie, bo się panicznie boi;-)
A jest dosłownie jakieś 2-3km od nas na wjeździe do miasta na stacji benzynowej, mój mąż ma tam podjechać, bo mamy jej jechać kupić telewizor:-D
Ja też boję się panicznie jazdy, ale to tak bardziej ogólnie i dlatego nie jeżdżę:-D
hehe dobre;)

hej cobra!:-) u Ciebie też chłopak mocno siedzi i nie chce wyjść, nie?;-) ponoć z facetami tak jest, że lubią sobie dłużej posiedzieć, ech:no:

agg-witaj!

Matko jak mi się cały czas chce jeść :szok: produkcja mleka idzie na całego a ja jjem i jjem i chyba gucio z moich planów żeby wyglądać chociarz jak przed ciążą :cool:

hej cobra!:-) u Ciebie też chłopak mocno siedzi i nie chce wyjść, nie?;-) ponoć z facetami tak jest, że lubią sobie dłużej posiedzieć, ech:no:

on juz chyba wrosl we mnie od srodka,i teraz nie wyjdzie :p
juz mnie to zaczyna meczyc,boje sie jak cholera isc we wtorek na wywolanie,bo te masaze szyjki to makabra jak dla mnie :-(

agg-witaj!

Matko jak mi się cały czas chce jeść :szok: produkcja mleka idzie na całego a ja jjem i jjem i chyba gucio z moich planów żeby wyglądać chociarz jak przed ciążą :cool:

Ewelinka weź nie strasz, ja liczę na to, że przynajmniej część kg, które przybrałam (a nie mało ich:wściekła/y:) to zrzucę podczas karmienia...

Cobra
, a na ktg wychodzą Ci jakieś skurcze? Bo mnie nic:no:, coś mi się zdaję, że pewnie u mnie zacznie się od tego, że odejdą wody, a skurczy nie będzie i będą oksy dawać... całą ciążę nie miałam prawie żadnych skurczy, może kilka razy mi się brzuch napiął.

reklama
Do góry