Ja dzisiaj zasiadam na męża może cos przepcha
hehe, ja też, ale nie wiem czy to faktycznie coś da:-). A pijecie może herbatkę z liści malin?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj zasiadam na męża może cos przepcha
hehe, ja też, ale nie wiem czy to faktycznie coś da:-). A pijecie może herbatkę z liści malin?
Super, że wszystko ok a właśnie dzisiaj o Tobie myślałamNIESPODZIANKA
Tu Wasz były 3pack obecnie w stanie jednopactwa
Witam się kochaniutkie po tak długiej nieobecności....Mam chwilkę wiec tak na szybko...
Gratulacje wszystkim rozpakowanym mamusiom:-)
My już od wtorku jesteśmy w domku:-)Kubuś i Szymonek są tak fantastycznymi dziećmi że ja sobie sama z nimi radzę,mam czas posprzątać i ugotować)Są naprawdę fenomenalni:-):-)
Mój pobyt w szpitalu przemilczę....Bo po co wracać do złego...Kiedy teraz jest tak pięknie:-):-)
Ja ich tak kocham że po prostu aż wrrrrrrrrrrr bym ich zjadła
jak będę miała jutro dostęp do neta(bo mam z nim problemy) to wstawię fotki moich chłopaczków:-)
Co więcej??Ojciec moich dzieci uznaje ich i da nazwisko....:-):-):-) teraz czekam aż wróci z zxagranicy bo bez niego nic nie moigę zrobić...jego mama codziennie dzwodzi i pyta o chłopców i wogóle...ale teraz to ja tu stawiam warynki a oni maja się dostosować...Wiem jedno żałują tego co mi zrobili a pożałuja jeszcze bardziej jak ich zobaczą...A Kubuś jest do M. tak podobny jak dwie krople wody...nawet ma jego gr krwi...Ale zobaczymy jak to będzie....
Zmykam bo moje piersi już żądają dojenia(karmie obu i jeszcze ściągam bo mnie zalewa) pozdrawiam i pewnie do jutra
hehe mi tam już wszytsko jednoTo i ja nadal zaliczam się do narzekaczek :-) Dzisiaj bylam na kolejnym ktg i przez chwilke skurcze dochodzily do 60-70 % i niestety znowu spadły do 20 % kolejny termin z usg mija dzisiaj wiec nie wiem wyczerpalam juz chyba zapas tych terminów W sobote do lekarza i ma podjac decyzje co robimy, choc pewnie powie zebym znowu co drugi dzien na ktg przychodzila i placila 40 zł bo to prywatna klinika i szpital wiec na kasie im zalezy
A ja na przekór pomalowalam paznokietki i czekam jak cos to po drodze na porodowke bede zmazywac hehehe.
Oj pewnie się namęczyła???A ona miała wskazanie do cc??ewus jak dobrze cie widziec taka szczesliwa!!! Calusy dla waszej trojki, strasznie sie z wami ciesze :-)
Kajdusia nie urodzila, jutro cesarka .. trzymajcie kciuki
NIESPODZIANKA
Tu Wasz były 3pack obecnie w stanie jednopactwa
Witam się kochaniutkie po tak długiej nieobecności....Mam chwilkę wiec tak na szybko...
Gratulacje wszystkim rozpakowanym mamusiom:-)
My już od wtorku jesteśmy w domku:-)Kubuś i Szymonek są tak fantastycznymi dziećmi że ja sobie sama z nimi radzę,mam czas posprzątać i ugotować)Są naprawdę fenomenalni:-):-)
Mój pobyt w szpitalu przemilczę....Bo po co wracać do złego...Kiedy teraz jest tak pięknie:-):-)
Ja ich tak kocham że po prostu aż wrrrrrrrrrrr bym ich zjadła
jak będę miała jutro dostęp do neta(bo mam z nim problemy) to wstawię fotki moich chłopaczków:-)
Co więcej??Ojciec moich dzieci uznaje ich i da nazwisko....:-):-):-) teraz czekam aż wróci z zxagranicy bo bez niego nic nie moigę zrobić...jego mama codziennie dzwodzi i pyta o chłopców i wogóle...ale teraz to ja tu stawiam warynki a oni maja się dostosować...Wiem jedno żałują tego co mi zrobili a pożałuja jeszcze bardziej jak ich zobaczą...A Kubuś jest do M. tak podobny jak dwie krople wody...nawet ma jego gr krwi...Ale zobaczymy jak to będzie....
Zmykam bo moje piersi już żądają dojenia(karmie obu i jeszcze ściągam bo mnie zalewa) pozdrawiam i pewnie do jutra