reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

mi na szkole rodzenia mówil że nie można mieć pomalowanych aniu u rąk ani u nóg, więc już od 2 tyg chodzę a takimi ogryskami :wściekła/y::wściekła/y:Synu!!!!!!!!zliutuj się nad matką i wychódź na świat!!!!!
A ja zrobiłam sobie lekki french u rąk zeby płytka była widoczna a na nogach tylko bezbarwny:)Najgorsze jest to, że ściągnęłam moje żele które miała z 4 lata;(

reklama
Jeszcze zobaczymy, czy w ogole bedziesz chciala ^^ :D Raczej bedziesz wolala uciac sobie krotka drzemke ;] Zreszta, ten czas tak Ci szybko zleci, ze nie zauwazysz kiedy nawet ;]
Inna sprawa - Twoja praca moze miec bardzo powazne problemy, jesli ktos udowodni im, ze pracowalas na macierzynskim - tak jak zreszta i teraz, jak masz L4 i pracujesz.

No, to ja sie zabieram za przygotowywanie materialow -- w sobote mam zaliczenia i egzaminy .. raczej na nich jeszcze bede ;D ;P

Zdec, Gryzka ma racje... uważaj kochana bo takich złośliwych ludzi nie brakuje, i ktoś "uprzejmy" może Ci zaszkodzić.

A ja zrobiłam sobie lekki french u rąk zeby płytka była widoczna a na nogach tylko bezbarwny:)Najgorsze jest to, że ściągnęłam moje żele które miała z 4 lata;(
i tak dobrze, że ściągnęłąś :-) ,bo w szpitalu słyszałam historię o dziewczynie, która trafiła na porodówkę z długimi tipsami i potem żeby zająć się dzieciaczkiem musiała je pozrywać. ble :-p

Ja u rąk nie miałam pomalowanych za to fiolet paznokci na nogach świeciłsię z daleka:-)

Oj już widze co by lekarki w szpitalu powiedziały na opieke nad dzidzią w tipsach:no:mi nawet powiedziały że zegarka lepiej nie nosić bo można zawadzić albo zadrapać dzidziuka więc zdjełam

dzisiejsi synowie nie znaja litosci dla matek;p

Oj cobra...nie tylko synowie....córki też za grosz nie mają litości......!!!!!

Ja swoje pazurki pozmywałam i nie kładę już żadnego lakieru....Jakoś przechodzę te parę dni (liczę na to że to tylko parę dni!!!!:-D:-D:-D:-D:-D)..Za bardzo się dziś namęczyłam żeby zmyć mój wściekły pomarańcz, żeby znów przez to przechodzić)...
Ciekawa jestem jak tam Kajdusia?????
No i czarna wiedźma coś się nie odzywa....Poza tym Karis78 też nie odezwała się od porodu!!!!!Ciekawe jak tam jej mała....???Dziewczyny dajcie znać co u Was!!!!

Dziewczynki mam pytanie z innej beczki...macie pomysł na wystój sali weselnej???Może ktoś ma u Was odsprzedać jakies dekoracje??

co do płytki paznokciowej, to u nas położna powiedziała, że wystarczy przy rękach nie mieć pomalowanych . Chodzi o to, żeby zaobserwować kolor płytki paznokciowej w razie jakiś zmian. Więc ja tylko dłonie zostawiam jak natura je stworzyła ;) hihi

Elizka21 - no nie masz litości z tymi fotkami małego..no przecież taki siczny szkrab, że aż ściska :) hhihi śliczne te nowo narodzone dzieciątka :) wszystkie:)

Zdec, Gryzka ma racje... uważaj kochana bo takich złośliwych ludzi nie brakuje, i ktoś "uprzejmy" może Ci zaszkodzić.
Z praca na macierzynskim faktycznie chyba nie jest juz tak restrykcyjnie - ale na L4 wiem ze u mnie w firmie bardzo na to uwazano, bo "w razie gdyby" - mieliby straszne kary .. jeszcze - praca zdalna to ok, ale "na miejscu" to absolutnie nie.

Co do pazurkow - na nogach postaram sie zmyc po sobocie, niech chociaz na egzaminach wygladam jak czlowiek - a na pewno pojde w sandalkach, pelne buty to bylaby straszliwa kara;P

No i - tylko trzymac kciuki za kajdusie i jej sn :)

reklama
To już nic wam nie piszę że idę do pracy:-D:-D Choby ktoś nie powołany to przeczytał;-)

Pogoda za oknem piękna, byłam na dłuuugim spacerze z koleżankami:-) Tak już bym chciała wózek przed sobą pchać... achhhh...

Do góry