reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

avena o przypomniało mi sie,ze zakupiłam na poczatku ciąży Kronike małego dziecka własnie z Anne Geddes z tej serii - czeka na wypełnienie. No i Pamietnik Mamy wyczekującej dziecka :-) zapomniałam uzupełnic przez ostatnie dwie wizyty :zawstydzona/y:ups .
Ewela kurcze że też ja nie miałam takiego albumu, to super pomysł!!!!Ale teraz to już chyba za późno na zakup:happy2:

reklama
Ale sie teraz narobiło, ze my niby was nie lubimy :zawstydzona/y:,a my wam tak zazdroscimy i chyba przez te nasze marudzenie tak głupio wychodzi :zawstydzona/y:.Obiecujemy poprawe jak urodzimy :-D

Oj to normalne jest, teraz są dwa obozy my narzekacze, którym się strasznie już dłuży i wydaje że w ciąży chodzimy pół życia, i świeżo upieczone mamusie, które pewnie nawet czasu nie mają na odpalenie kompa, a jak już mają to popiszą na wątkach tematycznych i lecą do dzieciaczka. Spokojnie, jak już wszystkie będziemy z maluszkami powinno się unormować i znowu będzie jeden obóz :tak:

sealet spokojnie:-) Ja rozumiem, że wy macie swój wątek, który was teraz dotyczy;-) My tu marudzimy, że nic się nie dzieje i że wszystko bleeeeeeee, nie dziwię się że nie chce Ci (wam) się tego czytać:-D:-D
Idę na listę czerwcóweczek zobaczyć ile nas jeszcze tak właściwie zostało;-)
Jednak nie idę do tej pracy.... nie chce mi się nawet z domu wychodzić:zawstydzona/y:

Witam i ja:)

U mnie słonecznie i bardzo ciepło.
Jestem już też po badaniach i śniadanku :-). mogę zaczynać dzień!

Ola_fasola - ja do tej pory jeżdżę i nie zamierzam przestać, jakbym miała na mojego czekać ... ehhhhhh, uwielbiam samochód i jazdę więc może dlatego to nadal przyjemność dla mnie ...
PS. Super masz mamę - pocieszenie rewelacja!

Liliti - super córcia ;)

Klementinka - prześliczny Jaś ...
Ja doczytałam i właśnie odpisuję (od wczoraj jak wkleiłaś zdjęcie nie byłam na BB), więc na mnie się nie gniewaj ... please ...

avena - ja planuję od stycznia, po wykorzystaniu macierzyńskiego i wszystkich urlopów ;) no chyba, że życie zadecyduje inaczej ...

Aniu - gratulacje dla Ciebie i Helenki ;)

Perfecta - gdyby truskawki na mnie działały to moja córcia miałaby już pewnie ze 2 tygodnie ....

a gdyby na mnie truskawki działały to by Filip już tydzień miał:p a tak to tylko uczulenie mi wyskakuje, bo mam alergie na truskawki, ale od lat mam ją gdzies i się objadam jak głupia, w końcu od kilku krost człowiek nie umiera :p

właśnie się biorę za mega porządki w szafie i ogólnie w mieszkaniu, ciekawe ile mi sie uda z zaplanowanej roboty wykonać, ale co tam, ważny jest plan, tym bardziej, że pogoda nie zbyt zachęca do spacerów ;/

reklama
Do góry