Ewela kurcze że też ja nie miałam takiego albumu, to super pomysł!!!!Ale teraz to już chyba za późno na zakupavena o przypomniało mi sie,ze zakupiłam na poczatku ciąży Kronike małego dziecka własnie z Anne Geddes z tej serii - czeka na wypełnienie. No i Pamietnik Mamy wyczekującej dziecka :-) zapomniałam uzupełnic przez ostatnie dwie wizyty ups .
reklama
Oj to normalne jest, teraz są dwa obozy my narzekacze, którym się strasznie już dłuży i wydaje że w ciąży chodzimy pół życia, i świeżo upieczone mamusie, które pewnie nawet czasu nie mają na odpalenie kompa, a jak już mają to popiszą na wątkach tematycznych i lecą do dzieciaczka. Spokojnie, jak już wszystkie będziemy z maluszkami powinno się unormować i znowu będzie jeden obóz
sealet spokojnie:-) Ja rozumiem, że wy macie swój wątek, który was teraz dotyczy;-) My tu marudzimy, że nic się nie dzieje i że wszystko bleeeeeeee, nie dziwię się że nie chce Ci (wam) się tego czytać
Idę na listę czerwcóweczek zobaczyć ile nas jeszcze tak właściwie zostało;-)
Jednak nie idę do tej pracy.... nie chce mi się nawet z domu wychodzić
Idę na listę czerwcóweczek zobaczyć ile nas jeszcze tak właściwie zostało;-)
Jednak nie idę do tej pracy.... nie chce mi się nawet z domu wychodzić
kpi23
Fanka BB :)
Witam i ja
U mnie słonecznie i bardzo ciepło.
Jestem już też po badaniach i śniadanku :-). mogę zaczynać dzień!
Ola_fasola - ja do tej pory jeżdżę i nie zamierzam przestać, jakbym miała na mojego czekać ... ehhhhhh, uwielbiam samochód i jazdę więc może dlatego to nadal przyjemność dla mnie ...
PS. Super masz mamę - pocieszenie rewelacja!
Liliti - super córcia
Klementinka - prześliczny Jaś ...
Ja doczytałam i właśnie odpisuję (od wczoraj jak wkleiłaś zdjęcie nie byłam na BB), więc na mnie się nie gniewaj ... please ...
avena - ja planuję od stycznia, po wykorzystaniu macierzyńskiego i wszystkich urlopów no chyba, że życie zadecyduje inaczej ...
Aniu - gratulacje dla Ciebie i Helenki
Perfecta - gdyby truskawki na mnie działały to moja córcia miałaby już pewnie ze 2 tygodnie ....
U mnie słonecznie i bardzo ciepło.
Jestem już też po badaniach i śniadanku :-). mogę zaczynać dzień!
Ola_fasola - ja do tej pory jeżdżę i nie zamierzam przestać, jakbym miała na mojego czekać ... ehhhhhh, uwielbiam samochód i jazdę więc może dlatego to nadal przyjemność dla mnie ...
PS. Super masz mamę - pocieszenie rewelacja!
Liliti - super córcia
Klementinka - prześliczny Jaś ...
Ja doczytałam i właśnie odpisuję (od wczoraj jak wkleiłaś zdjęcie nie byłam na BB), więc na mnie się nie gniewaj ... please ...
avena - ja planuję od stycznia, po wykorzystaniu macierzyńskiego i wszystkich urlopów no chyba, że życie zadecyduje inaczej ...
Aniu - gratulacje dla Ciebie i Helenki
Perfecta - gdyby truskawki na mnie działały to moja córcia miałaby już pewnie ze 2 tygodnie ....
Kasiula1982
Fanka BB :)
a gdyby na mnie truskawki działały to by Filip już tydzień miał a tak to tylko uczulenie mi wyskakuje, bo mam alergie na truskawki, ale od lat mam ją gdzies i się objadam jak głupia, w końcu od kilku krost człowiek nie umiera
właśnie się biorę za mega porządki w szafie i ogólnie w mieszkaniu, ciekawe ile mi sie uda z zaplanowanej roboty wykonać, ale co tam, ważny jest plan, tym bardziej, że pogoda nie zbyt zachęca do spacerów ;/
właśnie się biorę za mega porządki w szafie i ogólnie w mieszkaniu, ciekawe ile mi sie uda z zaplanowanej roboty wykonać, ale co tam, ważny jest plan, tym bardziej, że pogoda nie zbyt zachęca do spacerów ;/
reklama
No a jak!!ObowiązkowoAle do porodu marudzić będziemy...