reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
A u mnie jak narazie jest super pogoda!;-) lekki wiaterek ale słońce praży;-) ale skoro u Was burze to i do mnie przyjdą...

Tak odnośnie tej uprzejmości moherów itp to u mnie jest to samo... patrzą jakby kosmitę zobaczyli no ale wczoraj byłam miło zaskoczona bo w carrefourze kasjerka wyszła zza kasy i mnie zawołała i wszystkim kazała mnie przepuscić:-D:-D wszystcy mieli takie miny:szok: hih a jeden Pan wyskoczył z tekstem do mnie: jakby Pani wiedziała co ja dziś cały dzień robiłem... hahha niewiele mnie to obchodzi.
ale bezczelny ten facet:wściekła/y::szok::wściekła/y: wstydziłby się wypowiadać takie słowa!!!

No i się trochę zdołowałam po Waszych wizytach....
Niby wiadomo ze każda ma inaczej ale jak mi powie nie to co chcę usłyszeć to nie wiem:-D:-D:-D:-D
Rany,,,chyba zrzędzę :szok::-D:-D

widze ze w zamieszaniu spowodowanym oczekiwaniem na malenstwa posty rozpakowanych czerwcowek sa pomijane
no przynajmniej moj
zdjecia mojego synka tez nikt nie zauwazyl, szkoda:-(

Witajcie, ja dalej z brzuchem :-)

Paula was pozdrawia ze szpitala :-D

Kurde w nocy chyba ze 4 razy na siku wstawalam i jeszcze tak gorąco było,ze za kazdym razem sprawdzalam czy okno otwarte

Widzę,ze sie wciagnełyscie w farmy - fajnie , nie jestem sama :-) ,ale pewnie jak nasze maluszki przyjdą na swiat to farma pójdzie w odstawkę ..

Moj sie ze mnie smieje,bo mówie,ze wczoraj przepakowałam torbę do szpitala i w jednej zmiesciłam wszystko ,a on sie pyta który raz to robie ,a ja na to,ze juz trzeci,ale ostatni :-D
Mnie wkurza jak z jego rodziny ciotka dzwoni i głupio sie pyta czy nie urodziłam,bo sie nie odzywam nic :angry:, głupia baba !
Kurde i wkurza mnie jak jakas sie wypakuje,a ja jeszcze sie turlam,ale moj mnie pociesza i mowi,ze dziewczyny przeciez mialy szybszy termin ,ze ja sie tez doczekam - no racje ma jak niewiem co,ale co zrobic jak jest takie cisnienie :-)

klementinka ,ale ty głupoty piszesz - zdjęcie jak z jakiegos albumu tak piękne wykonane i dzieciątko przesłodkie :-)

hej dziewczynki
melduje sie rozpakowana z malym w domu,
niestety nie czytam na biezaco bo jestem miedzy karmieniami a odciaganiem pokarmu
Jas strajkuje i nie chce ciagnac piersi, mam nadzieje ze polozna pomoze
a oto Jas

Klementinka przepraszam:zawstydzona/y: Jakoś umknął mi Twój post, zobaczyłam wyżej posta kajdusi i na niego odpisałam:zawstydzona/y:
Ale Jasio wygląda przecudnie, jeszcze w tej bieli jak malutki aniołeczek;-) Szczęściaro;-)

reklama
widze ze w zamieszaniu spowodowanym oczekiwaniem na malenstwa posty rozpakowanych czerwcowek sa pomijane
no przynajmniej moj
zdjecia mojego synka tez nikt nie zauwazyl, szkoda:-(

Przepraszam, że nic nie napisałam ale oglądałam zdjęcie Twojego Jasia. Jest śliczny i taki maleńki! Gratuluję i zazdroszczę, że masz już to za sobą.

Do góry