Kasiula1982
Fanka BB :)
jak tak dalej pójdzie to się z Lencją w szpitalu spotkam bo już mam pietra przed tym pójściem na wywołanie....:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale bezczelny ten facet wstydziłby się wypowiadać takie słowa!!!Tak odnośnie tej uprzejmości moherów itp to u mnie jest to samo... patrzą jakby kosmitę zobaczyli no ale wczoraj byłam miło zaskoczona bo w carrefourze kasjerka wyszła zza kasy i mnie zawołała i wszystkim kazała mnie przepuscić wszystcy mieli takie miny hih a jeden Pan wyskoczył z tekstem do mnie: jakby Pani wiedziała co ja dziś cały dzień robiłem... hahha niewiele mnie to obchodzi.
zdec-naprawde żeby na jabłka czekać 12 godzin!!!
hej dziewczynki
melduje sie rozpakowana z malym w domu,
niestety nie czytam na biezaco bo jestem miedzy karmieniami a odciaganiem pokarmu
Jas strajkuje i nie chce ciagnac piersi, mam nadzieje ze polozna pomoze
a oto Jas
widze ze w zamieszaniu spowodowanym oczekiwaniem na malenstwa posty rozpakowanych czerwcowek sa pomijane
no przynajmniej moj
zdjecia mojego synka tez nikt nie zauwazyl, szkoda:-(