reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

strasznie mi przykro z powodu Ewitki
moj maz tez strasznie sie przejal bo zaczyna troche podgladac mi przez ramie jak czytam

Kataryna witamy, jestes w podobnej ciazy do mnie, ja mialam OM 20 wrzesnia,
mialas juz usg?
zdjecie mojej fasolinki jest juz na forum
sadzac po nicku jestesmy w podobnym wieku
mnie tez zaczelo od paru dni mdlic, najbardziej wieczorami

reklama
....ale mi tym mcdonaldem narobiłyście ochoty na fryteczki chyba zbocze z drogi jadac do domku i wjade do mcdrive'a. mniam mniam

Hej,
muszę się przyznać, że jeszcze się nie wybrałam do lekarza ale w przyszłym tygodniu nadrobię i tą zaległość. A z usg to zobaczymy czy lekarka mnie wyśle bo w jej gabinecie z tego co pamiętam nie ma aparatu (NFZ).Jeśli lekarka nie będzie nalegała to zaczekam chyba do Grudnia. Co do mdłości to nie ma tu reguły i na szczęście są one na razie delikatne. Oby tak dalej :)

Dzień dobry - wpadłam zobaczyć co u Ewitki - i normalnie nie mogę uwierzyć...
Trzymaj się Kochana - tak mi przykro:no::-(

trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze - oby nie było już złych wiadomości

PS. Ja też dziś jadłam naleśniki;-)

kataryna witaj!! Mamy podobny termin;-)

Co do Mc Donald's to narobiłyście mi strasznej ochoty na <czisburgera>:tak::tak:
Tylko kurcze koło mnie na Dmowskiego mają remont:-:)-:)-:)-(
No i pocieszam się solonymi czipsami:-D

gosiagro i annajak trzymam kciuki za wasze wizyty!!
I wrzucać szybciutko foteczki jak tylko wrócicie:tak:

Oby rzeczywiście żadna z nas już nie straciła swojej fasolinki:-:)-(

reklama
Do góry