reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Teraz rozumiem, skąd u niej taka rozbieżność w terminach porodu. Ostatni okres miała 27.08.09 czyli termin porodu wg OM na 4 czerwca - tak jak pisała a gin jej powiedział w zeszłym tygodniu, że jest w 5 tygodniu i termin ma na 24.06.
Czyli od 3 tyg już coś się działo, szkoda, że on tego na USG nie widział :----(
Jakie to straszne :-------(
Teraz rozumiem, skąd u niej taka rozbieżność w terminach porodu. Ostatni okres miała 27.08.09 czyli termin porodu wg OM na 4 czerwca - tak jak pisała a gin jej powiedział w zeszłym tygodniu, że jest w 5 tygodniu i termin ma na 24.06.
Właśnie też tak sobie pomyślałam, bo coś jej termin na suwaczku mi się nie zgadzał!! Bo miała podobny jak ja, a termin pOM różnił się aż o 3 tygodnie! Potwierdza to tylko moją opinię o lekarzach, że to same konowały:--(
Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny..
.jestem tutaj nowa...
fajny ten watek...
Jak narazie za bardzo nie wiem co pisac...
jestem w 6_tym tyg.ciazy...
i czasami mam ochote z kims pogadac;-)...
W dzisiejszych złych wiadomościach, przynajmniej jedna dobra. Witamy
Widzę po nicku że masz prawdopodobnie 20lat, więc cieszę się tym bardziej że nie będę już najmłodsza na tym forum
Kasiulka_1980
Właśnie też tak sobie pomyślałam, bo coś jej termin na suwaczku mi się nie zgadzał!! Bo miała podobny jak ja, a termin pOM różnił się aż o 3 tygodnie! Potwierdza to tylko moją opinię o lekarzach, że to same konowały:--(
No lekarze są jacy są i nic nie zrobisz. Jak byłby inteligentny to wiedząc kiedy był OM policzyłby, że coś się nie zgadza.
Ale co Kochana zrobisz? nic... możesz tylko siedzieć i płakać :----(
Dziewczyny, kurcze jakie to bez sensu , człowiek się cieszy,ze jest w ciąży, której bardzo chce, dba o siebie, uważa, a tu krótka chwila i już po wszystkim...sama byłam w takiej sytuacji 1,5 roku temu i wiem jakie to straszne przeżycie...
Kasiulka_1980
Dziewczyny, kurcze jakie to bez sensu , człowiek się cieszy,ze jest w ciąży, której bardzo chce, dba o siebie, uważa, a tu krótka chwila i już po wszystkim...sama byłam w takiej sytuacji 1,5 roku temu i wiem jakie to straszne przeżycie...
życie czasami jest brutalne... buuuuuuuuuuuu :---(
reklama